Φοινικούντα – Ανιψιά 68χρονου: «Υπάρχει ηθικός αυτουργός – Γνωρίζω πολλά και φοβάμαι»

    Ημερομηνία:

    Η υπόθεση του διπλού φονικού στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση, καθώς η ανιψιά του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, που έχασε τη ζωή του μαζί με τον επιστάτη του, δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή της.

    Η γυναίκα, βασική μάρτυρας στην υπόθεση, υποστηρίζει ότι γνωρίζει κρίσιμες πληροφορίες που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές για την ανάκριση και ζητά επίσημη προστασία από τις αρχές. Όπως αναφέρει η δικηγόρος της, Κατερίνα Φραγκάκη, η ανιψιά του θύματος βρίσκεται σε καθεστώς φόβου, καθώς θεωρεί ότι οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας παραμένουν ελεύθεροι και τονίζει πως δεν θα σταματήσει μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

    Όπως λέει η ίδια στο MEGA  αισθάνθηκε ότι κινδυνεύει η ζωή της, καθώς πρόκειται για βασική μάρτυρα που γνωρίζει κρίσιμες πληροφορίες και μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στη διαδικασία της ανάκρισης.

    Απαντώντας στην ερώτηση αν θεωρεί ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ, σημειώνει: «Ναι, το πιστεύω». Εκουιζέτο: Υπήρχε πριν τους δεινόσαυρους και συνεχίζει να μας δυναμώνει!

    Στην ερώτηση αν έχει συγκεκριμένο πρόσωπο στο μυαλό της, τονίζει: «Δεν μπορώ να σας το απαντήσω αυτό».

    «Θέλω να βρεθούν οι δολοφόνοι του θείου μου, εκτός των δύο που έχουν συλληφθεί ήδη, οι υπόλοιποι που είναι έξω. Δεν θα σταματήσω μέχρι να πετύχω τον σκοπό μου», λέει η ίδια, επισημαίνοντας: «Φοβάμαι για τη ζωή τη δική μου. Επειδή είχα καθημερινή επικοινωνία με τον θείο μου, είμαι γυναίκα που γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα. Φοβάμαι», καταλήγει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλαγή ώρας 2025: Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου τα ρολόγια γυρνούν μία ώρα πίσω! Kέρδος… μιας ώρας ύπνου

    Την Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2025 πραγματοποιείται η αλλαγή ώρας με τους δείκτες των...

    ΚΚΕ Αχαΐας: «Τα ψίχουλα των «χορηγών» έρχονται να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας»

    Με ανακοίνωση η  Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ ζητά...

    Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνουν οι γονείς όταν μιλούν στα παιδιά τους για το σεξ

    Όταν έρχεται η στιγμή να μιλήσουν στα παιδιά τους...