Φοινικούντα:Τι ζητά ο ανιψιός του 68χρονου νεκρού ιδιοκτήτη του κάμπινγκ με εξώδικο

Ημερομηνία:

Το θρίλερ της Φοινικούντας  είναι δίχως τέλος καθώς από τη μία οι δικαστικές αρχές αναζητούν στοιχεία για το αν υπάρχει εμπλοκή και άλλων ατόμων και από την άλλη συγγενικά πρόσωπα του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ ανταλλάσσουν εξώδικα, για ένα τρισάγιο που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες της Ζούγκλας  είναι αμφίβολο αν θα γίνει.

Στο εξώδικο που απέστειλε ο ανιψιός του 68χρονου  στην ανιψιά του θύματος την ενημέρωνε ότι είχε σκοπό σήμερα να τελέσει τρισάγιο με ιερέα στο σπίτι του θείου του ,στην περιοχή «Στάδιον «με τη στάχτη του θύματος ,καθώς ήταν η τελευταία του επιθυμία .Στο εξώδικο καλούσε να παρευρεθεί όποιος από την οικογένεια το επιθυμούσε.

Το πρόβλημα είναι όμως , ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μπει κανείς στο συγκεκριμένο σπίτι καθώς έχει σφραγιστεί .

Το τρισάγιο πιθανότατα θα πάρει αναβολή ,και θα ορισθεί νέα ημερομηνία προκειμένου να εκτελεστεί η τελευταία επιθυμία του 68χρονου ιδιοκτήτη κάμπινγκ ενώ στο εξώδικο ζητά από την ανιψιά να μη μιλά δημόσια για εκείνον και αν έχει στοιχεία για τη διπλή δολοφονία να τα παραδώσει στις αρχές.

Ο γρίφος με την εμπλοκή και άλλων προσώπων

Η ανακρίτρια έχει πάρει στα χέρια της την άρση των τηλεφώνων και μελετά κάθε στοιχείο που θα ρίξει φως στην υπόθεση καθώς η απολογία του 22χρονου συνεργού έχει κενά .

Είναι ο μοναδικός  από τους δύο δράστες που έχει πακιστανικό τηλέφωνο ενώ σύμφωνα με την απολογία του εκτελεστή καθόλη τη διαδρομή προς το κάμπινγκ την ημέρα της δολοφονίας συνομιλεί στο τηλέφωνο. Συνομιλίες που δεν μπόρεσε όμως να ακούσει καθώς ήταν σε απόσταση.

Οι δύο  νεαροί που βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Ναυπλίου ,δεν έχουν αλλάξει γραμμή και συνεχίζουν να τα ρίχνει ο ένας στον άλλο.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Χρηματοδότηση 35,7 εκ. ευρώ σε 981 δικαιούχους Νέους Γεωργούς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας...

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση με τον Γιώργο Κώτσηρα για τις μεταφορές στην Αχαΐα

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών,...

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Καταγγέλλει το νέο ατύχημα στο λιμάνι

Το Ε.Κ. Πάτρας καταγγέλλει το νέο εργατικό «ατύχημα» στο...