Φωκίων Ζαΐμης: Συνάντηση με το Δ/ντα Σύμβουλο της Κεντρικής Λαχαναγοράς

    Ημερομηνία:

    Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, ΟΚΑΑ, Απόστολο Αποστολάκη στα γραφεία του στο Ρέντη, στην κεντρική λαχαναγορά της Αθήνας.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λαχαναγορά της Πάτρας, γενικότερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης και αναβάθμισης της Λαχαναγοράς που βρίσκεται στα όρια με τον ΒΙΟ.ΠΑ και της Ιχθυόσκαλας

    «Η ΠΕ Αχαΐας συμβάλλει και διεκδικεί περισσότερα έργα στα δύο σημαντικά εμπορικά σημεία της Πάτρας και μοναδικά στην Δυτική Ελλάδα προκειμένου να αναβαθμιστούν και να εκσυγχρονιστούν. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επιδιώκει στενή συνεργασία με τον Οργανισμό με στόχο την στήριξη των παραγωγών της ευρύτερης περιοχής και την ενίσχυση των τοπικών προϊόντων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης.

    Ο κ. Αποστολάκης αναμένεται να μεταβεί στην Πάτρα εντός του επόμενου διαστήματος για μια επιτόπια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Λαχαναγοράς και της Ιχθυόσκαλας ενώ ενημέρωσε για μια σειρά από έργα που ήδη εκτελούνται στην Λαχαναγορά στα οποία μπορεί να υπάρξει μελλοντική συνεργασία με την ΠΔΕ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρινάκης κάλυψε Αλεξοπούλου: Δεν απευθυνόταν στους πολίτες αλλά στα κόμματα

    Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσαν οι δηλώσεις της βουλευτού της...

    Μακελειό στα Βορίζια: «Δεν έχουν σταματήσει να μας απειλούν»

    Μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ των οικογενειών Καργάκη και Φραγκιαδάκη στα Βορίζια της Κρήτης, σχεδόν τρεις...

    Κριστιάνο Ρονάλντο: Αρνείται να αγωνιστεί με την Αλ Νασρ – Τι συνέβη

    Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται να αγωνισθεί...