ΦΩΚΙΩΝ ΖΑΙΜΗΣ: Δεν θα αφήσουμε την πόλη απροστάτευτη εν όψει της καρναβαλικής περιόδου

    Ημερομηνία:

    Δεν θα αφήσουμε την πόλη απροστάτευτη εν όψει της καρναβαλικής περιόδου. Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα που πέρασε η πρώτη σύσκεψη  για το καρναβάλι όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

    Ο Φωκίων Ζαϊμης, ο προεδρεύων της σύσκεψης αυτής,  ανέφερε: «Θεωρώ ότι βάλαμε κάποιες γερές βάσεις για μια κοινή συνεργασία σε όλα τα θέματα που αφορούν την καρναβαλική περίοδο.  Έγινε μια αρχή και θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συσκέψεις».

    Το βασικό  θέμα που συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ήταν η ασφάλεια και η πάταξη των  φαινομένων του παρεμπορίου και της αισχροκέρδειας, της μείωσης της υπαίθριας εστίασης, της καταπολέμησης της παραβατικότητας και γενικότερα όλα τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της πόλης και την προστασία των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών. .

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τι προγραμματίζει ο Δήμος για την τελετή έναρξης!

    Μπορεί η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού 2026 να προγραμματίζεται για τα...

    Έρευνα: Δεν χωράει πια η Αθήνα – 6 εκατ. τα αυτοκίνητα, 2 εκατ. αντέχουν οι δρόμοι

    Οσοι ζουν στην Αθήνα το ομολογούν. Σε αυτή την...

    Πάτρα – Σαρωτικοί έλεγχοι για “μπόμπες”! “Χτύπημα” στο λαθραίο αλκοόλ

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχειρησιακή εκστρατεία της...

    Αναρωτιέστε πόσο στοιχίζει ο καφές στην Ιταλία; Αυτές είναι οι αληθινές τιμές

    Από τον βορρά ως τον νότο, η Ιταλία αφηγείται...