Φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο: Έφυγε από τη ζωή και η ηλικιωμένη, τέσσερις μήνες μετά τον σύζυγο της

    Ημερομηνία:

    Mια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο είχε σήμερα μια τραγική συνέχεια. Η 85χρονη γυναίκα που υπέστη αγριότητα μεγάλη από ληστές- που σκότωσαν το σύζυγο της- στο Χαλκιόπουλο του Βάλτου έφυγε από τη ζωή.

    Η Δήμητρα Μηλιώνη άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου μεταφέρθηκε από το Γηροκομείο της πόλης όπου φιλοξενούνταν το τελευταίο διάστημα. Στο Νοσοκομείο είχε νοσηλευθεί και για ένα μήνα περίπου μετά την εγκληματική ενέργεια.

    Η φονική ληστεία συνέβη στις 8 Ιανουαρίου όταν τρία άτομα εισέβαλαν στην κατοικία των ηλικιωμένων με κοπό να αρπάξουν χρήματα.

    Έγινε αντιληπτή ωστόσο περίπου μια εβδομάδα αργότερα όταν από συγγενικό τους πρόσωπο ο άνδρας βρέθηκε νεκρός δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του σπιτιού και σε ελάχιστη απόσταση από τη σορό του η σύζυγος του δεμένη και σε άθλια κατάσταση.

    Για την υπόθεση κατηγορήθηκαν τρία άτομα από το χωριό που προφυλακίστηκαν. Αρνούνται όμως τις κατηγορίες και κατέθεσαν αίτημα αποφυλάκισης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 9 φράσεις που λένε συχνά οι άνθρωποι όταν είναι βαθιά δυστυχισμένοι στις σχέσεις τους

    Όλες οι σχέσεις έχουν τα προβλήματα και τα σκαμπανεβάσματά...

    Αρωματικές κρέμες και αριστοκρατικά ρυζόγαλα: Ένα ανθολόγιο θαλπωρής

    Το ρυζόγαλο και η κρέμα είναι επιδόρπια για κυριακάτικα απογεύματα. Όχι,...

    Γίνεται να ανέβεις στο Έβερεστ με κοντομάνικο; Το σημείο που έχει +35

    Γίνεται να ανέβεις στο Έβερεστ με κοντομάνικο;! Μάλλον όχι,...

    Τρεις μύθοι για τη γυναικεία ερωτική ευχαρίστηση

    Οταν πρόκειται για το σεξ, υπάρχει παντού παραπληροφόρηση, αλλά κανένας...