Φορτσάτη έρχεται στην Πάτρα η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών

    Ημερομηνία:

    Η Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών επικράτησε με 3-1 μέσα στο Ταλίν της Εσθονίας το βράδυ της Παρασκευής (8/4) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 9ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ του 2023.

     

    Ετσι η Ελλάδα εδραιώθηκε στην 4η θέση (πίσω από Γαλλία, Σλοβενία, Ουαλία) φτάνοντας τους 10 βαθμούς, που ναι μεν δεν δίνει πρόκριση, αλλά αποτελεί μια αξιοπρεπή πορεία.

     

    Την επόμενη αγωνιστική η Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών θα υποδεχθεί την ουραγό του ομίλου Εσθονία στις 12 Απριλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στις 20:00.

     

    Για την Ελλάδα αγωνίστηκαν οι: Χατζηχαρίστου, Παλαμά, Νεφρού (64′ Στράντζαλη, λ.τρ. 70′ Πούλιου), Σιδηρά, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Μωραΐτου, Μήτκου, Χαμαλίδου, Σαρρή, Κόγγουλη (81′ Σπυριδωνίδου).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερχονται τα «φορολογικά ΚΕΠ»

    Την εμπειρία της φορολογικής εξυπηρέτησης φιλοδοξεί να αλλάξει ριζικά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ),...

    ΠΑΤΡΑ: Λες και έχει πέσει “βόμβα” στα καταστήματα εστίασης – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Τα καταστήματα εστίασης και οι επαγγελματίες του κλάδου ετοιμάζονται...

    Οδικά έργα σε Λευκάδα και Αγρίνιο: Σε φάση ολοκλήρωσης οι κρίσιμες συνδέσεις

    Μετά από παύση εργασιών σχεδόν δύο μηνών, επανεκκινούν τις επόμενες...

    Κλιματική κρίση: Πολύ πιθανό ένα νέο ρεκόρ ζέστης έως το 2030

    Υπάρχει 80% πιθανότητα οι παγκόσμιες θερμοκρασίες να καταρρίψουν τουλάχιστον...