Φως στο Τούνελ: «Πάγωσε» η Αγγελική Νικολούλη – «Ακούω μπαμ, μπουμ»

Ημερομηνία:

Τα χρειάστηκε το βράδυ της Παρασκευής (4/11) η Αγγελική Νικολούλη. Η παρουσιάστρια, πιστή στο ραντεβού της, ακριβώς στις 23:20 καλησπέρισε το κοινό του «Φως στο Τούνελ» και πέρασε στα θέματα της εκπομπής.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σύνδεσης με το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα με την πλατεία Αμερικής προκλήθηκε μία μικρή αναστάτωση στο στούντιο.

Ενώ η δημοσιογράφος ξεκίνησε να μεταφέρει όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση που ερευνούσε, κάποιοι έντονοι ήχοι διέκοψαν τη ροή του λόγου της και η Αγγελική Νικολούλη δεν έκρυψε την σοκ της.

«Τι έγινε; Ακούω μπαμπ μπουμ! Έχουμε τίποτα εκεί; Ώπα! Έχουμε κάτι το ιδιαίτερο; Έχουμε κάτι το σοβαρό εκεί γύρω Ξένια;» αναρωτήθηκε, ευθύς αμέσως.

Και πρόσθεσε: «Επεισόδια μόνο να μην είναι! Επεισόδια να μην είναι! Αν είναι για χαρές όλα αυτα είναι καλό. Για επεισόδια να μην είναι».,

Η συνεργάτιδά της απάντησε τότε πως «δεν έχουμε εντοπίσει ακόμη περί τίνος πρόκειται γιατί τώρα ξεκίνησαν. Θα δούμε όμως τι συμβαίνει».

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Επιχείρηση της αστυνομίας σε μπαρ και σπίτια ακτιβιστών ΛΟΑΤΚΙ+ στην Τουρκία, στο όνομα της προστασίας της παραδοσιακής οικογένειας

Η τουρκική αστυνομία προχώρησε νωρίς σήμερα το πρωί σε πολυάριθμες εφόδους και...

Πάτρα: Ο Γιώργος δίνει ζωή με τον θάνατό του

Δίνει ζωή με τον θάνατό του ο 31χρονος Γιώργος...

Πρώτη νίκη για την Καλαμάτα μετά από 26 χρόνια στη Stoiximan Super League, 3-1 το Βόλο στο Περιστέρι

Η νεοφώτιστη Καλαμάτα πέτυχε μια ιστορική νίκη με ανατροπή...

Καταγγελία για άγρια επίθεση σε 80χρονη κοντά στην πλατεία Βικτωρίας: «Της έσπασαν τη μύτη, είχε μώλωπες και πληγές σε όλο της το σώμα»

Μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία για άγρια επίθεση σε βάρος μιας γυναίκας περίπου...