«Φωτιά» οι τιμές στις οργανωμένες παραλίες στην Αττική: Πόσο κοστίζει η είσοδος και το σετ

Ημερομηνία:

Με γεμάτες παραλίες έκανε ποδαρικό ο Ιούνιος.

PHILOXENIA

Η πρώτη καλοκαιρινή βουτιά ωστόσο αποδεικνύεται κάθε χρόνο και πιο… ακριβή υπόθεση.

Σε οργανωμένη παραλία του Αλίμου τις καθημερινές το κόστος για δύο ξαπλώστρες και ομπρέλα φθάνει τα 30 ευρώ, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες το ίδιο σετ αγγίζει τα 40. Η είσοδος 10 ευρώ τις καθημερινές, 12 τα Σαββατοκύριακα.

Αρκετοί είναι όμως, και οι λουόμενοι που επέλεξαν τις ανοργάνωτες παραλίες, παίρνοντας μαζί τους το δικό τους εξοπλισμό, επιλέγοντας έτσι μία πιο οικονομική λύση για την εξόρμηση στην παραλία.

Με υψηλές θερμοκρασίες έκανε ποδαρικό το καλοκαίρι

Στα ύψη όμως αρχίζει να ανηφορίζει και το θερμόμετρο αφού με την είσοδο του καλοκαιριού, αρχίζουν και οι πρώτες δυνατές ζέστες.

«Τις επόμενες ημέρες φαίνεται ότι το θερμόμετρο θα φτάσει κοντά στους 34 ίσως και 35 σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας όπως είναι η Πέλλα, η Πιέρια, η Ημαθία. Στην ευθύτερη περιοχή της Λάρισας και του θεσσαλικού κάμπου, στην Φθιώτιδα και την Βοιωτία. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα παραμείνει υψηλή με την ζεστή να γίνεται αισθητή στο λεκανοπέδιο τις επόμενες ημέρες και το θερμόμετρο να κυμαίνεται κοντά στους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου», είπε η μετεωρολόγος του MEGA, Χριστίνα Ρήγου.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: τέσσερις ανήλικοι πιάστηκαν με χασίς

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι στην Πάτρα για κατοχή κάνναβης και...

Πάτρα: Πώς έχασε την ζωή του ο Στάθης Μπάτσικας από την Κ. Αχαϊα. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην Κάτω Αχαΐα, η είδηση...

Πάτρα: Ο δρόμος που “μετρά” 45 σοβαρά τροχαία σε 5 χρόνια

Η Ακτή Δυμαίων μετράει εδώ και χρόνια βαρύ φόρο...

Πάτρα: Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ, περιοχή Λαδόπουλου…! Τι συμβαίνει;

Την φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστης: Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ, περιοχή Λαδόπουλου…!...