Φωτιά σε λεωφορείο: Νεκροί 45 άνθρωποι – Τουλάχιστον 12 παιδιά ανάμεσα στα θύματα

    Ημερομηνία:

    Τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο με πινακίδες κυκλοφορίας της Βόρειας Μακεδονίας πήρε φωτιά σε αυτοκινητόδρομο της Βουλγαρίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών.

    Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν τουλάχιστον 12 παιδιά, μεταδίδει το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων BGNES.

    Το λεωφορείο μετέφερε 52 ανθρώπους, πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας.

    Επτά εγκαυματίες, που «μπόρεσαν να σωθούν» από το δυστύχημα, διακομίστηκαν εσπευσμένα και έχουν εισαχθεί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου της Σόφιας, δήλωσε ο Νικολάι Νικόλοφ, στέλεχος του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών, στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο BTV.

    Ο ίδιος έκανε λόγο για «σαράντα πέντε ή σαράντα έξι νεκρούς» στο δυστύχημα.

    Ο κ. Νικόλοφ συμπλήρωσε πως ακόμη δεν είναι σαφές εάν η φωτιά προκάλεσε το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το όχημα ή προκλήθηκε από αυτό.

    Η τραγωδία εκτυλίχθηκε περί τις 02:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) σε τμήμα του οδικού δικτύου περίπου 40 χιλιόμετρα νότια της Σόφιας.

    Ο τόπος του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

    Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας, δήλωσε διπλωμάτης στην πρεσβεία της χώρας αυτής στη Σόφια στο BTV.

    voulgaria_in__2_
    voulgaria_in__1_

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: Η Μαρία Νικολοπούλου με τον Αντώνη Κουνάβη

    Η Μαρία Νικολοπούλου τάσσεται στο πλευρό του Αντώνη Κουνάβη...

    2 βασικά σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος κλέβει το Wi-Fi σας – Πώς να τον μπλοκάρετε

    Είναι η σύνδεση Wi-Fi σας ύποπτα αργή, ακόμη και...

    ΒΙΝΤΕΟ – Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι “φώναξαν” έξω από την Περιφέρεια – Ζητούν καταβολή αποζημιώσεων και επιδοτήσεων

    Κινητοποίηση πραγματοποίησαν νωρίτερα οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αχαΐας...