Φωτιά σε λεωφορείο: Νεκροί 45 άνθρωποι – Τουλάχιστον 12 παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Ημερομηνία:

Τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο με πινακίδες κυκλοφορίας της Βόρειας Μακεδονίας πήρε φωτιά σε αυτοκινητόδρομο της Βουλγαρίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών.

PHILOXENIA

Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν τουλάχιστον 12 παιδιά, μεταδίδει το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων BGNES.

Το λεωφορείο μετέφερε 52 ανθρώπους, πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας.

Επτά εγκαυματίες, που «μπόρεσαν να σωθούν» από το δυστύχημα, διακομίστηκαν εσπευσμένα και έχουν εισαχθεί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου της Σόφιας, δήλωσε ο Νικολάι Νικόλοφ, στέλεχος του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών, στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο BTV.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «σαράντα πέντε ή σαράντα έξι νεκρούς» στο δυστύχημα.

Ο κ. Νικόλοφ συμπλήρωσε πως ακόμη δεν είναι σαφές εάν η φωτιά προκάλεσε το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το όχημα ή προκλήθηκε από αυτό.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε περί τις 02:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) σε τμήμα του οδικού δικτύου περίπου 40 χιλιόμετρα νότια της Σόφιας.

Ο τόπος του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας, δήλωσε διπλωμάτης στην πρεσβεία της χώρας αυτής στη Σόφια στο BTV.

voulgaria_in__2_
voulgaria_in__1_

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

US Open: Ο Τσιτσιπάς λύγισε με 3-1 σετ τον Χάρις σε θρίλερ και πέρασε στον 3ο γύρο, δείτε βίντεο

O Στέφανος Τσιτσιπάς με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη...

Βρετανίδα δασκάλα ασέλγησε σε 16χρονο μαθητή ενώ έβλεπαν το τουρνουά του Γουίμπλεντον: Τον αποπλάνησε και ζητούσε να την αποκαλεί δεσποινίς

Σε δίκη οδηγήθηκε μία 30χρονη δασκάλα φυσικής αγωγής που ασέλγησε σε 16χρονο μαθητή...

Πάτρα: Γιατί να επιλέξεις Πρόσημο! Τα 10 πλεονεκτήματα του φροντιστηρίου

Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι το πρώτο και κύριο μέλημα...