Φωτιά στη Μεσσηνία: Ομολόγησε ο 30χρονος εμπρηστής – «Με εξιτάρει να βλέπω την κινητικότητα της πυροσβεστικής»

    Ημερομηνία:

    Με μια απίστευτη… δικαιολογία των πράξεων του ομολόγησε ο 30χρονος εμπρηστής, που συνελήφθη χθες Τετάρτη (19.7.2023) ως υπαίτιος για τρεις φωτιές στη Μεσσηνία, λέγοντας στις Αρχές ότι τον «εξιτάρει να βλέπει την κινητικότητα της πυροσβεστικής».

    Φλίγκος

    Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της πυροσβεστικής, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε στο Twitter ότι συνελήφθη ένας 30χρονος και κρατείται ως υπαίτιος εμπρησμού για 3 φωτιές στη Μεσσηνία.

    ICECAP

    Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σήμερα στο Action24, ο 30χρονος φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, ότι έβαλε 2 φωτιές φέτος και μία πέρυσι, και να το έκανε με προκλητικό τρόπο.

    Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε ότι τον «εξιτάρει να βλέπει τα εναέρια μέσα, τις σειρήνες και την όλη κινητικότητα της πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια κατάσβεσης», γι’ αυτό και έκανε τους εμπρησμούς στη Μεσσηνία.

    Η μάχη στα μέτωπα των πυρκαγιών δίνεται και σήμερα σε Μάνδρα, Μέγαρα, Λακωνία και Ρόδο. Το 112 έχει στείλει μπαράζ μηνυμάτων για εκκενώσεις οικισμών, καθώς και σήμερα αναμένεται να δοθεί τιτάνια μάχη από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής και του ΓΕΕΘΑ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηράκλειο: Συνελήφθη άνδρας με… 29 ονόματα και τρεις εθνικότητες!

    Ένας 54χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, ο...

    ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Έγινε χαμός στα ΕΛΤΑ όταν παραχώρησαν τη σειρά σε έγκυο γυναίκα (Βίντεο)

    Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην...

    Χάνει η Google τη μηχανή που «τυπώνει χρήμα»; Σφίγγει ο κλοιός για την αναζήτηση

    Η αναζήτηση της Google είναι μια μηχανή που «τυπώνει...

    Αρχαιοκαπηλία: Το χρυσό διάδημα, ο «μεσολαβητής» και το ραντεβού των 120.000 ευρώ

    Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 11 το πρωί...