Μήνυμα από το 112 έλαβαν πριν τις 21.00 κάτοικοι και επισκέπτες που βρίσκονται στην περιοχή Τσιλιβή-Μπόχαλη, στη Ζάκυνθο, εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση, το απόγευμα της Παρασκευής (18/8).
Στο προειδοποιητικό μήνυμα, οι πολίτες καλούνται να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
Δείτε βίντεο:
![Φωτιά στη Ζάκυνθο: Μήνυμα από το 112 - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα» Ζάκυνθος: Πυρκαγιά στο Ακρωτήρι: Ζητήθηκε εκκένωση της περιοχής [18.8.23]](https://i1.prth.gr/images/1168x656/files/YouTube/-MUDzaqpomA.jpg)
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει ελαιώνες, ενώ στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες.
Δείτε φωτογραφίες:





Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και πλέον για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν σπεύσει 23 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ επιχείρησαν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Επίσης, μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από Κυλλήνη 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 4 οχήματα. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.