Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Εκκένωση οκτώ οικισμών με μήνυμα από το 112 – Κάηκαν σπίτια κι αυτοκίνητα

    Ημερομηνία:

    Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη μεταξύ των οικισμών της Αγνάντιας και της Άνθειας  με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν μεγάλη μάχη για να την περιορίσουν υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι, που δεν αναμένεται να εξασθενήσουν μέχρι αύριο.

    GLEARNET

    Η φωτιά πέρασε το μεσημέρι την Εγνατία Οδό, όπου είχε διακοπεί από νωρίς η κυκλοφορία και κατευθύνεται νοτιοδυτικά, καθώς, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6-7 μποφόρ.

    Φλίγκος

    Κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα σε Αετοχώρι και Πεύκα

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά στο Αετοχώρι και στο χωριό Πεύκα έχει φτάσει στα πρώτα σπίτια όπου έχουν προκληθεί υλικές ζημιές τόσο σε οικίες όσο και σε αυτοκίνητα. Παράλληλα, κοντά σε σπίτια έχει φτάσει η φωτιά και στο χωριό Αγνάντια.

    Παράλληλα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλο Τοψίδη, ζημιές έχουν υποστεί και επιχειρήσεις από τη μεγάλη φωτιά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ευλογιά των προβάτων: «Καμπανάκι» για τις απειλούμενες αυτόχθονες φυλές

    Αυτόχθονες φυλές αιγοπροβάτων που έχουν μικρούς και υπό εξαφάνιση...

    Επίδομα 150€ για σχολικά είδη: Ποιοι μαθητές το δικαιούνται το 2025

    Με την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς, οι οικογένειες επιβαρύνονται...

    Φρίκη: Μητέρα έσφαξε την 5χρονη κόρη της ενώ την ικέτευε για την ζωή της – Την παρομοίασε με την «κούκλα του Σατανά»

    Δικαστήριο του Τέξας, στις ΗΠΑ, έκρινε μια 37χρονη μητέρα αθώα...

    Φακελάκι: Πολλοί διαμαρτύρονται, λίγοι καταγγέλλουν – Πώς και γιατί δεν τιμωρούνται οι επίορκοι γιατροί

    Ο καρδιοχειρουργός του Ιπποκράτειου Αθήνας Δημήτρης Λυμπεριάδης που την περασμένη Τρίτη ζήτησε...