Φωτιά στην Μάνδρα: Αποκαρδιωτική εικόνα – Κοιμήθηκε πάνω στο καμένο του σπίτι

    Ημερομηνία:

    Σε ένα αυτοσχέδιο στρώμα, καλυμμένος με ένα σεντόνι κοιμάται ένας άνθρωπος πάνω στο καμένο του σπίτι στο Τσακάλι Μάνδρας, έπειτα από την καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε την περιοχή το μεσημέρι της Τρίτης (18/8).

    Τα καμένα αυτοκίνητα, τα κατεστραμμένα και καμένα σπίτια όπως και τα απανθρακωμένα ζώα συνθέτουν ένα απόκοσμο τοπίο στην περιοχή.

    Η πύρινη λαίλαπα «σάρωσε» όλον τον οικισμό, με τους κατοίκους να βλέπουν μπροστά στα μάτια τους την φωτιά να φτάνει στα σπίτια τους, χωρίς ωστόσο να μπορούν να αντιδράσουν.

    Κάποιες οικογένειες επέστρεψαν στο Τσακάλι Μάνδρας και το μόνο που αντίκρισαν ήταν οι κόποι μίας ζωής, να έχουν γίνει στάχτη, με την εικόνα του άνδρα που κοιμάται πάνω στο καμένο του σπίτι να είναι αποκαρδιωτική.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: “Λάθος που στοίχισε 55.000 ευρώ χωρίς πολιτική ευθύνη” τονίζει το σπιράλ

    Για "δημοτικό λάθος που στοίχισε στον Δήμο Πατρέων 55.000 ευρώ"...

    Αχαΐα: Η ευλογιά «τσιμπάει» την τιμή της φέτας – Τι εκτιμούν γνωστοί Αχαιοί

    Μειώσεις στις παραδοθείσες ποσότητες γάλακτος αλλά και αυξήσεις των...

    Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον άνδρα που σκότωσε σύζυγο και μαχαίρωσε γιο…για ερωτική τους σχέση

    Ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 12 έτη επέβαλε το...

    Πάτρα: Οι εκπαιδευτικοί της Αχαΐας στο συλλαλητήριο της Πέμπτης

    Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πάτρας, αναφέρονται τα εξής: Ο...