Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 76χρονο

Ημερομηνία:

Ποινική δίωξη για το κακούργημα του εμπρησμού από πρόθεση και διακεκριμένη φθορά ασκήθηκε στον 76χρονο που κατηγορείται ότι προκάλεσε τη μεγάλη φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

PHILOXENIA

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.  Ο 76χρονος που νοσηλευόταν στο θάλαμο του πρώτου ορόφου του Σισμανόγλειου φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να δήλωσε μετανιωμένος.

Η φωτιά ξέσπασε σε θάλαμο νοσηλείας του πρώτο ορόφου στις 04:53 τα ξημερώματα. Οι νοσηλευτές αντιλήφθηκαν άμεσα την πυρκαγιά και απομάκρυναν γρήγορα όλους τους ασθενείς.

Μεταγωγή στον εισαγγελέα του 76χρονου που κατηγορείται για την πυρκαγιά στο νοσοκομείο “Σισμανόγλειο” Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI)

newsit.gr Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας: Έναρξη δραστηριοτήτων περιόδου 2025-2026

Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας ΗΔΥΦΩΣ παραμένει και φέτος πιστή...

Θρανία, παζλ και παιχνίδια: Κάθε πότε να καθαρίζονται στους παιδικούς σταθμούς – Οι νέες οδηγίες

Απαραίτητο μέρος της στρατηγικής πρόληψης μετάδοσης λοιμώξεων εντός βρεφονηπιακών...

Απάτη με πρόσχημα τις ταυτότητες: Παριστάνουν αστυνομικούς και απειλούν με πρόστιμο

Νέα απάτη σκέφτηκαν επιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση που επικρατεί με τις νέες...

Απουσίες στα σχολεία: Οι 50, οι 114 και τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Τα σχολεία ανοίγουν σε λίγες μέρες και ένα από τα θέματα...