Φωτιά στον Αυλώνα: Ένας 45χρονος πρώην δικηγόρος ο βασικός ύποπτος

    Ημερομηνία:

    Τέσσερα άτομα προσήχθησαν από την Αστυνομία ως ύποπτοι εμπρησμού για τις φωτιές που άναψαν σήμερα κοντά στην Πάρνηθα. Δύο από το Μενίδι και δύο από τον Αυλώνα. Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ένας διανομέας, που παρά το γεγονός πως προσήχθη οι αστυνομικοί θεωρούν ότι δεν έχει σχέση με τον εμπρησμό.

    Το ενδιαφέρον σύμφωνα με το MEGA και τον αστυνομικό του συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, εστιάζεται σε 45χρονο πρώην δικηγόρο που διαμένει στην περιοχή φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Θεωρείται βασικός ύποπτος για τους εμπρησμούς στην περιοχή του Αυλώνα.

    Υπάρχουν καταθέσεις από πολίτες ότι κινούνταν στα σημεία που ξέσπασε φωτιά. Μάλιστα και τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχαν σχετικές υπόνοιες. Αρνείται να μιλήσει στους αστυνομικούς. Η Αστυνομία εξετάζει το κινητό του, ενώ αναμένεται να εξετάσει και το σπίτι του.

    Υπόνοιες για εμπρησμό υπάρχουν και στη φωτιά στο Δοκό Χαλκίδας και σε εκείνη του Έβρου που καίει εδώ και 6 μέρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κυρία Κωνσταντοπούλου, κι άλλοι ερωτεύτηκαν, αλλά δεν κάνουν έτσι»

    Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» την Πέμπτη...

    «Ραγίζει» καρδιές το νέο ποστ του Κώστα Σαμαρά για την αδελφή του, Λένα που έφυγε από τη ζωή

    Μία ανάσα από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η...

    Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

    Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε...

    Πάτρα: Το Δημαρχείο “φόρεσε” τα γιορτινά του – φωτο

    Με τον στολισμό του Δημαρχείου Πάτρας, η πόλη μπαίνει στο...