Φωτιά στον Αυλώνα: Ένας 45χρονος πρώην δικηγόρος ο βασικός ύποπτος

    Ημερομηνία:

    Τέσσερα άτομα προσήχθησαν από την Αστυνομία ως ύποπτοι εμπρησμού για τις φωτιές που άναψαν σήμερα κοντά στην Πάρνηθα. Δύο από το Μενίδι και δύο από τον Αυλώνα. Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ένας διανομέας, που παρά το γεγονός πως προσήχθη οι αστυνομικοί θεωρούν ότι δεν έχει σχέση με τον εμπρησμό.

    Το ενδιαφέρον σύμφωνα με το MEGA και τον αστυνομικό του συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, εστιάζεται σε 45χρονο πρώην δικηγόρο που διαμένει στην περιοχή φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Θεωρείται βασικός ύποπτος για τους εμπρησμούς στην περιοχή του Αυλώνα.

    Υπάρχουν καταθέσεις από πολίτες ότι κινούνταν στα σημεία που ξέσπασε φωτιά. Μάλιστα και τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχαν σχετικές υπόνοιες. Αρνείται να μιλήσει στους αστυνομικούς. Η Αστυνομία εξετάζει το κινητό του, ενώ αναμένεται να εξετάσει και το σπίτι του.

    Υπόνοιες για εμπρησμό υπάρχουν και στη φωτιά στο Δοκό Χαλκίδας και σε εκείνη του Έβρου που καίει εδώ και 6 μέρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κέντρα Πρόληψης: Αποφάσεις χωρίς ζύγισμα

    Ανοιχτό παράθυρο άφησε ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος στη...

    Στοιχήματα Eurovision 2026 – Ελλάδα: Σε ποια θέση βρίσκεται ο Ακύλας, δείτε τους πρώτους πέντε

    Λίγους μήνες πριν από τη Eurovision 2026, που θα διεξαχθεί...

    Τουρκία: Πιστεύουμε ότι στόχος του πυραύλου ήταν βάση στην Κύπρο

    Η Τουρκία «δεν ήταν ο στόχος του πυραύλου» που...