Φωτιές έβαλε η Ελένη Φουρείρα με την εμφάνισή της στο Madwalk 2020

    Ημερομηνία:

    Ντυμένη με λαμπερή δημιουργία της Celia Kritharioti
    ICECAP

    Η πάντα εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα έβαλε “φωτιές” στην επετειακή βραδιά του MadWalk 2020, τραγουδώντας και χορεύοντας το “Light It Up”, ντυμένη με λαμπερή δημιουργία της Celia Kritharioti.

    Το επετειακό MadWalk 2020, ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, γιόρτασε τα 10 χρόνια του με εντυπωσιακές εμφανίσεις στην τηλεόραση του MEGA και υποδέχτηκε το 2021 με μοναδικές συνεργασίες.

    Η -για ακόμη μία φορά- εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα έβαλε “φωτιές” στην επετειακή βραδιά. Τραγούδησε και χόρεψε το “Light It Up” παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της Celia Kritharioti που πλαισίωσαν την πιο λαμπερή εμφάνιση του φετινού MadWalk.

    Στο catwalk των Deux Hommes η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό, σε μία ανατρεπτική εμφάνιση, ερμήνευσαν ένα εκρηκτικό mash up των “Roses” και “Live or Die”.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Nemo καλεί σε δράση για τα δικαιώματα των τρανς και non-binary ατόμων: «Αν μας αγαπάτε, σταθείτε στο πλευρό μας»

    Το Nemo, που κατέκτησε τη νίκη στη Eurovision του 2024 με το...

    ΠΑΤΡΑ: Ο “γύπας” στα σχολεία… “οργιάζει”! Νέες καταγγελίες

    Σε εξέλιξη οι δύο έρευνες που γίνονται από την...

    Συρία: Προειδοποιητικό πλήγμα των Ισραηλινών σε εξετρεμιστές που ετοίμαζαν επιθέσεις σε Δρούζους

    Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε προειδοποιητικό πλήγμα εναντίον «εξτρεμιστών» που...

    Συνελήφθη 59χρονος στην Αλεξανδρούπολη από ΕΥΠ και ΕΛΑΣ: Φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις

    Στη σύλληψη ενός 59χρονου άνδρα που είχε γεννηθεί στη...