Φώτης Μεταξόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε η Αλίκη Βουγιουκλάκη να του μιλάει – «Την ξεμπρόστιασα»

    Ημερομηνία:

    Ο Φώτης Μεταξόπουλος σε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και αποκάλυψε τον λόγο που εκείνη σταμάτησε να του μιλάει.

    Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος περιέγραψε: «Βγήκα στο θέατρο το 1954, στο έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» με τη Συνοδινού, που αρρώστησε τότε μέσα σε μία εβδομάδα και ήρθε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, τότε τη γνώρισα, εκεί. Η πρώτη μου παρτενέρ στο χορό ήταν η Συνοδινού και μετά η Αλίκη. Έπειτα βγήκα στην επιθεώρηση».

    «Το 1984, σε μια συνέντευξη, είχε πει η Αλίκη ότι τότε γιόρταζε τα 25 της χρόνια στο θέατρο. Αυθόρμητα, της είπα “μαζί ξεκινήσαμε, γιατί είπες 25 χρόνια; Εγώ γιορτάζω τα 30 χρόνια στο χώρο”. Το είπα αυτό στον τηλεοπτικό αέρα, την ξεμπρόστιασα κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει. Είχα πάει με την κόρη μου για αυτόγραφο και μιλούσε μόνο σε εκείνη, όχι σε μένα. Το είχε πάρει πατριωτικά» αποκάλυψε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα αυξήσετε τη διάθεση για πρωινό σεξ

    Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι, με μία επιπλέον ώρα ύπνου, οι...

    Παιδί ισχυρίστηκε ότι το απήγαγαν εξωγήινοι: «Ήταν τεράστιοι και είχαν πράσινα μάτια»

    Το περιστατικό αυτό έχει τραβήξει την προσοχή τόσο των...

    Γυναίκα διχάζει το διαδίκτυο: «Έκανα τον γάμο μου χωρίς τους γονείς μου επειδή αργούν συνέχεια»

    Έχει διχάσει την κοινότητα των χρηστών στο διαδίκτυο, μία...

    Oι άνθρωποι με χαμηλή συναισθηματική νοημοσύνη χρησιμοποιούν αυτές τις 7 φράσεις, σύμφωνα με ψυχολόγο του Χάρβαρντ

    Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε και...