Φώτης Σεργουλόπουλος: Δυστυχισμένα είναι τα παιδιά αυτών που κάνουν παρατηρήσεις, όχι το δικό μου

    Ημερομηνία:

    Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με αφορμή τη συζήτηση που είχαν για προσβλητικό σχόλιο που είχε δεχθεί η Ελένη Ράντου για το παιδί της, μίλησε για το πώς διαχειρίζεται τις προσβολές σχετικά με το δικό του παιδί.

    Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τα παιδιά των άλλων επισημαίνοντας πως είναι πολύ προσβλητικό να κάνει κάποιος σχόλια νομίζοντας πως ξέρει τι  μέλλον θα έχει εκείνο.

    Πιο αναλυτικά, είπε: «Σε αυτή την προσβολή που κάνουν οι άνθρωποι προς ένα ανήλικο παιδί και που πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν για το παιδί του έχω αναφερθεί ειδικά εγώ πάρα πολλές φορές. Αυτό το οποίο κάνω… αγωγές. Είναι τώρα στον δρόμο η αγωγή. Στον δρόμο θα μιλήσω πάρα πολύ άσχημα, αν δεν είναι το ανήλικο παιδί μου μπροστά. Αν είναι το ανήλικο παιδί μου μπροστά, θα βρω έναν τρόπο να αντιδράσω».
    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολύ προσβλητικό να μιλάει ο άλλος νομίζοντας πως ξέρει την οικογένειά σου και το τι μέλλον θα έχει το παιδί σου. Για το παιδί σου δεν έχει δικαίωμα να μιλάει κανένας».

    Φλίγκος

    Κλείνοντας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, τόνισε: «Επειδή έχουν ακουστεί πολλά προσβλητικά σχόλια για τα παιδιά μας, θέλω να πω σε όλους αυτούς να κοιτάξουν τα δικά τους παιδιά. Σε αυτά να πηγαίνουν οι παρατηρήσεις και όχι στα δικά μας. Δυστυχισμένα είναι τα παιδιά αυτών που κάνουν αυτές τις παρατηρήσεις, όχι το δικό μου παιδί, ούτε της Ελένης Ράντου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πικάντικο μοσχαρίσιο συκώτι με κρεμμύδια και ντομάτα

    Αυτός είναι ένας Επτανησιακός μεζές, που σιγομαγειρεύεται στην κατσαρόλα. Στην Κέρκυρα το λένε...

    Απίστευτο: Μία 20χρονη είχε ανεξέλεγκτους οργασμούς «στα καλά καθούμενα» – Η θεραπεία που έλυσε το πρόβλημα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%af%ce%b1-20%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%ba%cf%84%ce%bf/

    Πώς οι Ιταλοί έγιναν πλουσιότεροι από τους Άγγλους – Ανατροπή στην Ευρώπη

    Η Βρετανία έχασε το προβάδισμά της έναντι της Ιταλίας...

    Η Τέιλορ Σουίφτ άλλαζε τους άντρες σαν τα πουκάμισα

    Σαν τα πουκάμισα άλλαζε τους άντρες η Τέιλορ Σουίφτ, μέχρι να...