ΦΩΤΟ: Ηττήθηκε από την Καλαμάτα μέσα στην Αγυιά…και χάνει έδαφος η Παναχαϊκή

    Ημερομηνία:

    Για την 18η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Superleague 2, η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 2-0 από την Καλαμάτα στην Αγυιά. Σκόρερ για τους Καλαματιανούς ήταν ο Λουπάνο στο 2’ και ο Ματέους στο 89’. Έτσι η Παναχαϊκή ηττήθηκε εντός έδρας, σε ένα ματς μάλιστα που είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για 40 λεπτά, καθώς ο Τάτος αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης πάνω στον Λαρρέα, αλλά στο 64’ ο Τριμμάτης είδε και αυτός την κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Ρόβα.

    Με το «καλημέρα» στο ματς, η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’, όταν εκτελέστηκε το κόρνερ από τον Βασιλόγιαννη και ο Λουπάνο πήρε την κεφαλιά αφύλακτος μέσα στην μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωράκη για το 0-1. Η πρώτη καλή ευκαιρία για την Παναχαϊκή ήρθε στο 7’, όταν ο Αλεξόπουλος πήρε την κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Λινάρδου, αλλά ο Ταΐρης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε σταθερά. Στο 24’ όμως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, διότι ο Τάτος χτύπησε εκτός φάσης τον Λαρρέα και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Ρεντίφη. Δύο λεπτά αργότερα ο Λαρρέα απείλησε την εστία της Καλαμάτας, όταν ο Λινάρδος εκτέλεσε το φάουλ, ο αμυντικός της Παναχαϊκής πήρε την κεφαλιά, όμως ο γκολκίπερ των Μεσσήνιων μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια. Η μεγαλύτερη φάση μέχρι εκείνη την στιγμή για την Παναχαϊκή ήρθε στο 36’ όταν ο Τριμμάτης έκανε την παράλληλη μπαλιά, όμως ούτε ο Αλεξόπουλος σε πρώτο χρόνο αλλά ούτε ο Μπουρλάκης σε δεύτερο κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Αλεξόπουλος έκανε ωραίο πλασέ, όμως ο Μπαξεβάνος έκανε σωτηρία επέμβαση πάνω στην γραμμή.

    Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν στο 47’ ο Λαρρέα πήρε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, όμως ο Ταΐρης έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του. Στο 89’ ήρθαν να γκρεμιστούν οι ελπίδες της Παναχαϊκής, όταν η Καλαμάτα έφυγε στην αντεπίθεση και ο Ματέους σφράγισε την νίκη για την ομάδα του κάνοντας το 2-0. Από την πλευρά τους οι «κοκκινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στον Λαρρέα στην φάση του γκολ, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

    Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής ( Σούλης Παπαδόπουλος):

    Θεοδωράκης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Λαρέα, Στεργίδης α.α. (15’ Τριμμάτης), Κωνσταντακόπουλος (33’ Χαντί), Τσιάρας, Ν. Καρακλάιτς, Λινάρδος, Μπορλάκης, Αλεξόπουλος

    Η αρχική ενδεκάδα της Καλαμάτας (Γκεοργκιόσκι):

    Ταΐρης, Λιποράσε, Μπαξεβάνος, Λουπάνο, Μόζερ, Ντα Σίλβα (90’ Αρναρέλλης), Καραγκούνης, Τάτος, Βασιλόγιαννης (75’ Μπουλλάρι), Πασάς (39’ Παπατόλιος), Ρόβας (75’ Κωνσταντινόπουλος)

    Διαιτητής: Λάζαρος Ρεντίφης (Αν. Αττικής)

    Βοηθοί: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Κυριάκος Βιντσεντζάτος (Αν. Αττικής)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ: Θρίλερ με 14χονη που παρολίγο να πνιγεί! Συνελήφθησαν οι γονείς της

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού: Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε...

    Σε βάθος 68 μέτρων βρέθηκε μετά από 19 μέρες η σορός του Τούρκου επιχειρηματία Χαλίτ Γιουκάι

    Μετά από 19 ημέρες εντατικών ερευνών, οι αρμόδιες τουρκικές...

    ΠΑΤΡΑ: Στο έδαφος δύο δικυκλιστές – Τροχαίο στην Ηρώων Πολυτεχνείου – ΦΩΤΟ

    Δύο οδηγοί δικύκλων τραυματίστηκαν σε σύγκρουση που έγινε λίγο...

    Trend του καλοκαιριού, αλλά… στα πανηγύρια πέφτει φουλ φοροδιαφυγή με βραχιολάκι

    Το φετινό καλοκαίρι, Eλληνες και ξένοι τουρίστες άφησαν τις ταβέρνες και...