ΦΩΤΟ: Ο Πατρινός υπολοχαγός Πεζικού Κώστας Πίστας, «βούτηξε» με αλεξίπτωτο από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης

    Ημερομηνία:

    Με μία εντυπωσιακή πτώση αλεξιπτωτιστών, με πατρινό χρώμα, ολοκληρώθηκε χθες η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, για την 28η Οκτωβρίου, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας.

    «Είμαστε περήφανοι για εσάς» ανέφερε, συγκινημένη, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου προς τους αλεξιπτωτιστές αλλά και τον έχοντα το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης.

    Οι αλεξιπτωτιστές πραγματοποίησαν εντυπωσιακή πτώση και στη συνέχεια παρέδωσαν την ελληνική σημαία στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    H παράδοση έγινε από τον Πατρινό Υπολοχαγό Πεζικού, Κώστα Πίστα, ενώ στην πτώση συμμετείχε και ο Αρχιλοχίας, Γιώργος Κουτσογιάννης

    Επίσης το πλήρωμα του ελικοπτέρου, της Σχολής Αλεξιπτωτιστών, αποτελούσαν και οι: Ανθυπασπιστής αεροπορίας στρατού Αθανάσιος Ζιώγας, Αρχιλοχίας αεροπορίας στρατού Αλέξανδρος Ζήσιος και Μηχανικός ελληνικού στρατού ανθυπολοχαγός τεχνικός Χριστόδουλος Σταύρος.

    Το συγκεκριμένο άλμα, όπως δήλωσε ο Κώστας Πίστας   έγινε για πρώτη φορά και τόνισε ότι «είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συμμετέχουμε στον εορτασμό της εθνικής επετείου στη Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, το κεφάλι ψηλά», κατέληξε.
    ΦΩΤΟ: Ο Πατρινός υπολοχαγός Πεζικού Κώστας Πίστας, «βούτηξε» με αλεξίπτωτο από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Προσευχηθείτε για μένα» – Το τελευταίο μήνυμα του δικαστή Φρανκ Κάπριο πριν φύγει από τη ζωή

    Ο διάσημος Αμερικανός δικαστής Φρανκ Κάπριο, που έγινε διεθνώς γνωστός μέσα από...

    Έρχεται απίστευτο deal στην αυτοκίνηση – Σε συζητήσεις για πιθανή συνεργασία BMW και Mercedes

    Mercedes-Benz και BMW μοιράζονται μία από τις πιο ιστορικές...

    ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: «Πάτος» ο απολογισμός των θερινών εκπτώσεων (Ηχητικό)

    Οι θερινές εκπτώσεις στην Πάτρα ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες,...

    e-ΕΦΚΑ: Στις 25 Αυγούστου καταβάλλονται αναδρομικά ποσά σε συνταξιούχους

    Τη Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2025 θα πραγματοποιηθεί η καταβολή...