ΦΩΤΟ: Ποιοι Πατρινοί βρέθηκαν στο show του Vassilis Zoulias

    Ημερομηνία:

    H 31η Εβδομάδα Μόδας έριξε αυλαία με το φαντασμαγορικό show του Vassilis Zoulias. Η συλλογή «We are family» για την άνοιξη/καλοκαίρι ’23 αντλεί έμπνευση από τα μαξιμαλιστικά ‘90s.

    Έντονα χρώματα από φλούο πορτοκαλί επικράτησαν παντού από πράσινο έως και φούξια – neon σε εκρηκτικούς συνδυασμούς και κοσμήματα από τον Περικλή Κονδυλάτο. Πολλοί celebrities έδωσαν το παρών στο Ωδείο Αθηνών για να παρακολουθήσουν την επίδειξη του επιτυχημένου Ελληνα σχεδιαστή αναμεσά τους και επώνυμοι Πατρινοί.

    Στην πασαρέλα του σημαντικού Έλληνα σχεδιαστή περπάτησαν διάσημες μαμάδες με τις κόρες τους επιβεβαιώνοντας και τον τίτλο της συλλογής του «We are family».Το αγαπημένο δίδυμο Vassilis Zoulias και Pericles Kondylatos μαζί με την διοργάνωση θα διαθέσουν τα έσοδα των εισιτηρίων για τους σκοπούς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία.

     

    ΠΑΤΡΑ

    Ο σχεδιαστής Pericles Kondylatos με την Άννα Μαρία Ρογδάκη

    ΠΑΤΡΑ

    Κατερίνα Μανόλο, Γιώργος Ντάβλας, Θεοδώρα Μιχαλολιάκου

    ΠΑΤΡΑ

    Άννα-Μαρία Ροδγάκη, Όλγα Καραβερβέρη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σωκράτης Φάμελλος: Ο κύριος Μητσοτάκης υπόσχεται ανακαίνιση σχολείων, αλλά χωρίς μαθητές

    Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε ο Σωκράτης...

    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ: Η Δεξιά τιμωρεί την πυρόπληκτη Πάτρα

    Οι πυρκαγιές στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή της...

    ΠΑΤΡΑ: Οι ΣΦήγΚΕΣ μετά την επιτυχία της παράστασης «ΟρΝθες» ανοίγουν τα φτερά τους για νέα πετάγματα

    Οι ΣΦήγΚΕΣ μετά την επιτυχία της παράστασης «ΟρΝθες» ανοίγουν...

    ΕΥΠ και Λιμενικό ξεσκέπασαν κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – Μεγάλη επιχείρηση στην Εύβοια

    Τέσσερα Ι.Χ. με 32 μετανάστες εντόπισαν οι άνδρες του Λιμενικού σε...