Φωτοβολταϊκά, φαρμακευτική κάνναβη, ξενοδοχείο- «Πάγωσε» λόγω covid19 το επενδυτικό ενδιαφέρον στα Λεχαινά

    Ημερομηνία:

    Η πανδημία προκάλεσε πλήγμα στην κτηματαγορά ενώ «πάγωσε» επενδυτικό ενδιαφέρον αγοράς οικοπέδων από ξένα funds για ίδρυση μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης και ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας στην ευρύτερη περιοχή των Λεχαινών, όπως αποκάλυψε ο μεσίτης και ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών κ. Παναγιώτης Μεϊντάνης.

    Η επανεκκίνηση της αγοράς στα Λεχαινά ξεκίνησε με «θετικό πρόσημο» σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου. Ο κ. Παναγιώτης Καρκαβίτσας χαρακτήρισε ικανοποιητική τη ροή στην κίνηση της αγοράς ενώ «υπήρξε ένας καλός τζίρος τις δύο πρώτες μέρες λειτουργίας των καταστημάτων» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
    Σε δηλώσεις του ο κ. Καρκαβίτσας τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης είχαν την τιμητική τους στα Λεχαινά , ενώ ικανοποιητική χαρακτηρίζεται η κίνηση και στα υπόλοιπα καταστήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πότε θα γίνει το έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο για τους αγρότες

    Την ερχόμενη Δευτέρα θα διεξαχθεί το έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο...

    Τσίπρας: Παρέμβαση για τους αγρότες

    «Έχουν δίκιο οι αγρότες που εξεγείρονται;» αναρωτιέται ο Αλέξης...

    Πάτρα: Το καθιερωμένο «Ηπειρώτικο Παζάρι Χριστουγέννων»

    Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών και η Εφορία Κυριών προσκαλούν...

    Ολυμπία Οδός: Ανοιχτά για δύο ώρες τα διόδια στον Πύργο από τους αγρότες

    Για δύο ώρες, σκοπέυουν να κρατήσουν ανοιχτά τα διόδια...