Φοβερή η Ελίνα Τζένγκο: Ρεκόρ και χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

    Ημερομηνία:

    Η Ελίνα Τζένγκο δεν είχε πρόβλημα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βόλου, με βολή στα 62,83μ.

    Παράλληλα στη διάρκεια του αγώνα βελτίωσε δύο φορές το δικό της ρεκόρ αγώνων, τα 61,42μ. από τις 26/6/2021 στο Σμεντέροβο της Σερβίας.

    Αρχικά το κατέρριψε στη 2η βολή της με 61,55μ. και στην τελευταία της βολή το ανέβασε στα 62,83μ. για την 9η καλύτερη βολή στην καριέρα της.

    Στον ακοντισμό γυναικών πήραν μέρος μόλις τέσσερις αθλήτριες, με αποτέλεσμα οι βολές να διαδέχονται η μια την άλλη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

    Η 23χρονη Τζένγκο, μέλος της Team Future της Bwin, άρχισε με 57,82μ., στη 2η βολή ανέβηκε στην κορυφή με 61,55μ., ακολούθησαν βολές στα 60.75μ., στα 60,77μ., στα 60,04μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με τα 62,83μ.

    Η Μαρίγια Βουτσένοβιτς από τη Σερβία πήρε τη 2η θέση με 59,09μ., η Μαυροβούνια Μαρίγια Μπόγκαβτς ήταν 3η με 52.49μ., ενώ η 19χρονη Γεωργία Κατσαρού ακολούθησε με 49,03μ.

     

    Φοβερή η Ελίνα Τζένγκο: Ρεκόρ και χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στο Βαλκανικό πρωτάθλημα - Βίντεο, φωτογραφίες
    Φοβερή η Ελίνα Τζένγκο: Ρεκόρ και χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στο Βαλκανικό πρωτάθλημα - Βίντεο, φωτογραφίες

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε μεγάλη τουριστική έκθεση- Το μήνυμα Σακελλαρόπουλου

    Η Δυτική Ελλάδα κάνει συνεχώς βήματα για αύξηση του...

    Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής μετά από καβγά σε μπαρ

    Ο Ιβάν Τόνεϊ συνελήφθη από την αστυνομία του Λονδίνου, μετά από...

    Η απίστευτη σύλληψη αιρετού στα μπλόκα των αγροτών στην Αχαϊα! Σχημάτισαν δικογραφία!

    Παράξενο συμβάν στο Αίγιο με πρωταγωνιστή τον γραμματέα του...

    Αχαϊα: Μεγάλη αύξηση του αριθμού των νέων ιερέων

    Γιατί ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι γίνονται ιερείς; Είναι η...