Φοβερή μετωπική σύγκρουση με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, κοντά στη Ναύπακτο – Εικόνα που κόβει την ανάσα!

Ημερομηνία:

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς, σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:30’ το μεσημέρι στην εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου περίπου στο 24,6 χλμ στο ύψος του Αγίου Βασιλείου.

PHILOXENIA

Κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, ΙΧΕ με επιβάτες ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε μετωπικά με έτερο όχημα που είχε κατεύθυνση προς Ναύπακτο και επίσης δύο επιβάτες ηλικίας περίπου 30 ετών.

Οι επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου ήταν κι αυτοί που ειδοποίησαν τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, περιπολικά, αλλά και τρία πυροσβεστικά οχήματα που ανέλαβαν το δύσκολο έργο του απεγκλωβισμού του ηλικιωμένου ζευγαριού από τα συντρίμμια του πρώτου οχήματος.

Με τη χρήση ειδικών τεχνικών, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα τα οποία παρέδωσαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο ασθενοφόρο. Τραυματίες ήταν και τα δύο άτομα από το δεύτερο όχημα, τα οποία και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Άμφισσας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ανέλαβε το ΑΤ Ιτέας, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

lamiareport.gr

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νεκρός βρέθηκε ο 55χρονος Βρετανός σε δύσβατη περιοχή

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 55χρονου Βρετανού, ο...

Τουρκική ομάδα χρηστών του διαδικτύου υποστηρίζει ότι χαρτογράφησε όλες τις αποθήκες πυρομαχικών στην Ελλάδα

Μία τουρκική ομάδα χρηστών του διαδικτύου που αυτοαποκαλείται OSINT Task Force Greece,...

Gen Z: Γιατί μοιράζονται οι λογαριασμοί μέχρι το τελευταίο σεντ

Κάποτε, η διαφωνία σε ένα τραπέζει είχε διαφορετικό χαρακτήρα:...

Σχολεία 2026-2027: Πότε ανοίγουν – Η ημερομηνία για τον αγιασμό και οι πρώτες αργίες

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σχολική χρονιά έχει ήδη αρχίσει,...