Φοβερός Καραλής και στη Γαλλία – Πήδηξε στα 6.02μ και κατέρριψε ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ – «Για τους 57» έγραψε ο Manolo

    Ημερομηνία:

    Έξι ημέρες μετά το άλμα στα 6.01μ στο επί κοντώ πανελλήνιο πρωτάθλημα του ΣΕΦ πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ αφού πήδηξε στα 6.02μ στο μίτινγκ All Star Perche στο Κλερμόν-Φεράν.

    Ο Καραλής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 6.02μ και έγραψε ξανά ιστορία, λίγες ημέρες πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

    Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης άφησε τα 5.55μ., ξεπέρασε με την πρώτη τα 5.65μ, άφησε τα 5.75μ και πήδηξε με άνεση τα 5.85μ.

    Συνέχισε στα 5.91μ, δεν πήδηξε στα 5.95μ και επέστρεψε για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Αυτό είναι το 5ο του ρεκόρ στο 2025 στον κλειστό στίβο.

    Ο Καραλής έβαλε τον πήχη στα 6.07μ αλλά δεν πέρασε το ύψος στην πρώτη προσπάθεια. Έμεινε τελικά 2ος πίσω από τον Μόντο Ντουπλάντις που πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6.27μ.

    O Manolo ανέβασε το άλμα του στο Instagram και το αφιέρωσε στα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

    «Για τους 57….. 6.02!» έγραψε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί τα σκυλιά στην Ιαπωνία ζουν περισσότερο

    Ενώ η μέση διάρκεια ζωής των σκύλων σε πολλές...

    “Από σήμερα θα κάνουμε συσκέψεις όρθιοι” – Ηγετικές προσωπικότητες που έφεραν επανάσταση στις αίθουσες συνεδριάσεων

    Για δεκαετίες, οι συσκέψεις αποτελούσαν τον παλμό της εταιρικής...

    O Μητσοτάκης θα εκφωνήσει επικήδειο στην κηδεία Σαββόπουλου

    Ο Σαββόπουλος μπορεί να μη βόλεψε πάντοτε την Αριστερά, όπως και...

    Επεισόδια με κρότου λάμψης και χημικά στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης στο Μεταξουργείο, δείτε βίντεο

    Επεισόδια με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και...