Φουντώνει ο πόλεμος στους Μπέκαμ: Ντέιβιντ και Βικτόρια σκέφτονται να κινηθούν νομικά κατά του γιου τους Μπρούκλιν

    Ημερομηνία:

    Να κινηθούν νομικά εναντίον του Μπρούκλιν Μπέκαμ, σκέφτονται οι γονείς του Ντέιβιντ Μπέκαμ και Βικτόρια Μπέκαμ, μετά το ξέσπασμά του στα social media, όπου τους κατηγορεί ότι ήθελαν να ελέγχουν τη ζωή του και προσπαθούσαν να διαλύσουν τον γάμο του με τη Νίκολα Πελτζ.

    Σύμφωνα με το Heat Magazine, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Βικτόρια Μπέκαμ, προσπαθούν να προστατεύσουν τη δημόσια εικόνα τους, έπειτα από τις κατηγορίες που εκτόξευσε ο γιος τους Μπρούκλιν. Πηγή ανέφερε ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε συνεχείς συσκέψεις με συμβούλους προκειμένου να αποφασίσει πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση.

    «Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια είναι κλεισμένοι σε συναντήσεις με συμβούλους από τη στιγμή που συνέβη αυτό, ζυγίζοντας όλες τις επιλογές για το πώς θα απαντήσουν και πώς θα διαχειριστούν την οικογενειακή ρήξη από εδώ και στο εξής», ανέφερε η ίδια πηγή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: 3 «όπλα» για τις αυξήσεις στα καύσιμα, στο ρεύμα και τα τρόφιμα – Οι νεότερες πληροφορίες

    Τρία έκτακτα μέτρα έχει στο συρτάρι του το οικονομικό επιτελείο της...

    Γκεοργκίεβα – ΔΝΤ: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θέτει σε δοκιμασία την παγκόσμια οικονομία – Αναμένονται νέοι κλυδωνισμοί

    Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, προειδοποίησε ότι ο πόλεμος στη...

    Πελάτες ετών 6: Κέρδη εκατομμυρίων για τα παιδικά καλλυντικά

    «Μαμά, όταν μεγαλώσω θα φοράω και εγώ κραγιόν». Αυτή...