«Φρένο» στις αυξήσεις στο ρεύμα από Μητσοτάκη – Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ – Δείτε πίνακα

    Ημερομηνία:

    Τη στήριξη των νοικοκυριών προ της αναμενόμενης μεγάλης αύξησης των τιμολογίων του ρεύματος εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, αναγγέλλοντας ένα ειδικό ταμείο, τις λεπτομέρειες του οποίου θα εξειδικεύσει την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση.

    «Η Ελλάδα συγκροτεί ταμείο ενεργειακής μετάβασης, όπου θα διατεθούν 150 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως θα απομειωθούν ή και θα εξαφανιστούν οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

    «Φρένο» στις αυξήσεις στο ρεύμα από Μητσοτάκη – Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ – Δείτε πίνακα

    «Η επιλογή αυτή δείχνει πως η κυβέρνηση ξέρει και μπορεί να απαντά σε κάθε πρόκληση. Και ότι η ΔΕΗ έχει την δύναμη να προστατεύσει τους πελάτες της», σχολίασε ο πρωθυπουργός.

    «Η επιδότηση θα αφορά σε πρώτη φάση έως το τέλος του έτους. Θα αφορά και επιχειρήσεις που λειτουργούν με ρεύμα χαμηλής τάσης», είπε, και προσέθεσε πως τις λεπτομέρειες θα παρουσιάσει ο υπουργός Ενέργειας την άλλη εβδομάδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Ένα από τα πρώτα μας ραντεβού ήταν στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά»

    Συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε η Μαρία Αντωνά, η...

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν έκανα κάτι για να με συγχωρέσω»

    Μετά τη συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα...

    Λιοντάρι δάγκωσε γυναίκα μέσα σε ζωολογικό κήπο – Τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι

    Μία γυναίκα περίπου 50 ετών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο...

    ΠΑΤΡΑ: Οι αστυνομικοί στον Ιάσονα Φωτήλα

    Την 5/7/2025 αντιπροσωπεία τουΔιοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας, αποτελούμενη...