Φρίκη – Αποκεφάλισαν σκύλο και τον πέταξαν στα χιόνια

    Ημερομηνία:

    Μία φρικιαστική εγκληματική πράξη μαρτυρά ο εντοπισμός ενός μεγαλόσωμου σκύλου στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο. Σύμφωνα με όσα καταγγέλει η Φιλοζωική ομάδα Βόλου, εντοπίστηκε αδέσποτος σκύλος μέσα στα χιόνια, ο οποίος νωρίτερα είχε αποκεφαλιστεί.

    Η αποτρόπαια πράξη φαίνεται ότι έγινε από ανθρώπινο χέρι, καθώς η κατάσταση του ζώου, δε μαρτυρά ότι έπεσε θύμα ενός άλλου άγριου θηρευτή.

    Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος thenewspaper.gr, κανείς κάτοικος της περιοχής δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία, ενώ ο τόπος ανεύρεσης του πτώματος είναι κοντά στο Κοιμητήριο του χωριού.

    Εθελοντές ζωόφιλοι απευθύνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να μιλήσουν ή να καταγγείλουν ότι έπεσε στην αντίληψή τους στις Αρχές.

    Προσοχή: Ακολουθεί σκληρή εικόνα

    skylos_nealeh2

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάρκινγκ στην Αθήνα: Πόσο κοστίζει μια θέση για στάθμευση σε Κολωνάκι, Γλυφάδα και κέντρο

    Οι δρόμοι γεμίζουν, οι διαθέσιμοι χώροι μειώνονται και το παρκάρισμα, που...

    Μεγανήσι: Πώς τρεις γενιές της οικογένειας Σκλαβενίτη συνέβαλαν στην ανάπτυξη του νησιού

    Η ιστορία ξεκινά το 1950, όταν ένας 17χρονος από...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 13/12/2025

    14:00 Action 24 Αιγάλεω – Καλαμάτα Greek Super League...

    Peter Greene: Πέθανε ο εμβληματικός «κακός» των ταινιών του Χόλιγουντ σε ηλικία 60 ετών – Εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του

    Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο διαμέρισμά του...