Φρίκη και αποτροπιασμός: Παιδόφιλος συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω με ανήλικη σε δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου

    Ημερομηνία:

    Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που αποτυπώνει τη στιγμή της επ’ αυτοφώρω σύλληψης ενός παιδόφιλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άνδρα που συνελήφθη από την αστυνομία σε δωμάτιο ξενοδοχείου με μια 14χρονη στην πόλη του Μάντσεστερ στη Βρετανία.

    Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, φέρεται να κατέφτασε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μαζί με την 14χρονη και έσπευσε να κλείσει δωμάτιο για τον ίδιο κι εκείνη.

    Δείτε σχετικές φωτογραφίες

    ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ

    ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ

    Σωτήρια για την ανήλικη ήταν η παρέμβαση ενός εργαζόμενου στο ξενοδοχείο που, μόλις υπέπεσε στην αντίληψή του τι συνέβαινε, έσπευσε να καλέσει την Άμεση Δράση. Όπως ακούγεται στο ηχητικό που είδε το φως της δημοσιότητας, ο εργαζόμενος ζητάει από την Αστυνομία να σπεύσει στο ξενοδοχείο, καθώς – όπως λέει – πριν λίγο ένας άνδρας πήγε σε ένα δωμάτιο μαζί με μια κοπέλα που φαινόταν – όπως ανέφερε – πολύ μικρότερή του.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο ξενοδοχείο και προχώρησαν κατευθείαν στο δωμάτιο που τους υποδείχθηκε. Στο βίντεο που δημοσιοποίησε η Αστυνομία, με το υλικό να προέρχεται από την κάμερα που έφερε ένας από τους άνδρες στη στολή του, φαίνεται να χτυπάνε αρχικά την πόρτα και στη συνέχεια να εισβάλουν στο δωμάτιο, όπου κυριολεκτικά πιάνουν επ’ αυτοφώρω τον άνδρα με την ανήλικη.

    Για ευνόητους λόγους το υλικό είναι μονταρισμένο και καταλήγει με την μεταφορά του υπόπτου στο περιπολικό που είναι σταθμευμένο έξω από το ξενοδοχείο.

    Σημειώνεται ότι σε όλο το 2024 έχουν καταγραφεί αυξημένα ποσοστά βιασμών ανηλίκων, που σύμφωνα με μαρτυρίες κακοποιούνται σεξουαλικά σε μεγάλα ξενοδοχεία που ανήκουν σε μεγάλες σχετικές «αλυσίδες».

    Δείτε το σχετικό βίντεο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλκοόλ – Νοθεία: Ποια ποτά νοθεύονται περισσότερο – Πώς θα το καταλάβετε

    Για την αυξημένη νοθεία που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, κυρίως μετά την ανατίμηση...

    ΑΧΑΪΑ: Παραλία με κρυστάλλινα νερά (φωτο+video)

    Ο νομός Αχαΐας έχει να φημίζεται για τις υπέροχες...

    Έρευνα του ΙΣΑ: Ποιες αιτίες οδηγούν στην κατανάλωση αντιβιοτικών;

    Απογοητευτικά συνεχίζουν να είναι τα στοιχεία για την υπερκατανάλωση αντιβιοτικών και την...

    ΠΑΤΡΑ: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που θα ανοίξει νέο μαγαζί στο παλιό Abraco στη Ρήγα Φεραίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%bf/