Φρίκη σε δομή στην Μαλακάσα: Έξι άτομα φίμωσαν, μαστίγωσαν και κακοποίησαν σεξουαλικά 16χρονο

    Ημερομηνία:

    Σκληρές εικόνες αντίκρισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ωρωπού, όταν έφτασαν στη δομή της Μαλακάσας, και είδαν βάναυσα κακοποιημένο ένα 16χρονο παιδί από την Αίγυπτο.

    Σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου, περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/12), έξι ομοεθνείς του, τον πήραν από το δωμάτιο και τον οδήγησαν σε έναν οικίσκο της δομής. Εκεί, όπως κατήγγειλε, του έδεσαν τα χέρια και τον φίμωσαν, ενώ στην συνέχεια τον μαστίγωσαν με καλώδια. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ένας από τους δράστες φέρεται να τον έκαψε στο σώμα του με πυρακτωμένο κουτάλι, και ένας άλλος φέρεται να τον κακοποίησε σεξουαλικά.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας από τους δράστες φέρεται να βιντεοσκοπούσε αυτές τις σκληρές σκηνές. Το υλικό βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού.

    Μέχρι στιγμής, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε 4 συλλήψεις Αιγυπτίων, εκ των οποίων οι δύο συλληφθέντες είναι ανήλικοι, ηλικίας 16 και 17 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο άτομα. Σε βάρος τους, έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, πορνογραφία, παράνομη βία, παράνομη παρακράτηση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Μπέττυ Μαγγίρα συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάτμο – Δείτε φωτογραφίες

    Τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάτμο συνεχίζει η Μπέττυ Μαγγίρα,...

    Η στιγμή που αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στον Πλατανιά Χανίων και τον πέταξε μακριά – Δείτε βίντεο

    Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που έγινε...

    «Θύματα δικαστικής πλάνης» χαρακτηρίζει τους δυο νεαρούς που προφυλακίστηκαν για τη φωτιά, ο πρώην υπαρχηγός της πυροσβεστικής

    «Θύματα δικαστικής πλάνης» χαρακτηρίζει τους δυο νεαρούς που προφυλακίστηκαν...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21-8-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΓΕΩΡΓ. ΜΑΡΑΒΕΛΑ ΕΤΩΝ 90 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-8-2025...