Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος που κατείχε εκατοντάδες αρχεία με «σκληρό» υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

    Ημερομηνία:

    Εκατοντάδες αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται ότι κατείχε 36χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

    Πολλά από τα αρχεία -σύμφωνα με τη δικογραφία- απεικόνιζαν παιδιά, ηλικίας 6 έως 13 ετών.

    Στο πλαίσιο αυτό, διαπιστώθηκε ότι χρήστης κατείχε τουλάχιστον -35- αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, κάνοντας μάλιστα χρήση διαφορετικών ηλεκτρονικών ιχνών.

    Τα ανωτέρω τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ μετά από αλληλογραφία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου καθώς και την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του εμπλεκόμενου ατόμου καθώς και ο τόπος διαμονής του στη Θεσσαλονίκη.

    Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κινητό τηλέφωνο με κάρτα μνήμης, πέντε σκληροί δίσκοι που εξήχθησαν από ηλεκτρονικό υπολογιστή και εξωτερικός σκληρός δίσκος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία της καθηγήτριας Βασλικής Τσελεπώνη

    "Εφυγε από τη ζωή στα 74 χρόνια της η...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: “Ρημάζει” ο πρώην Λάγιος

    Το παλιό κτίριο του πρώην Λάγιου, δίπλα από τη...

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θουκυδίδη Ευθυμιάτο

    «Έσβησε» ο άνθρωπος που "φώτισε" την πόλη της Πάτρας...

    Τροχαίο δυστύχημα στο Αγρίνιο: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 21χρονου

    Ραγίζουν καρδιές οι περιγραφές για το φρικτό τροχαίο στο...