Φρίκη στην Εύβοια: 51χρονος υπάλληλος ασελγούσε σε 27χρονη σε ίδρυμα ΑΜΕΑ

    Ημερομηνία:

    Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι μια νεαρή γυναίκα με ειδικές ανάγκες που φιλοξενείται σε ίδρυμα στην Εύβοια, γινόταν σεξουαλικό «παιχνίδι» στα χέρια ενός 51χρονου που εργάζεται περισσότερο από 20 χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο.

    Ο 51χρονος εργαζόμενος φέρεται ότι εντοπίστηκε από έναν άλλο συνάδελφό του την στιγμή που ασελγούσε πάνω στην 27χρονη τρόφιμη στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία! Εμβρόντητος ο υπάλληλος, ειδοποίησε την Ασφάλεια Χαλκίδας και οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως στο ίδρυμα πέρασαν χειροπέδες στον 51χρονο.

    Η 27χρονη ΑμεΑ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και να διαπιστωθεί αν είχε υποστεί ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή, ενώ σύμφωνα με το EviaZoom, ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, του ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτά είναι τα 20 πιο συνηθισμένα ελληνικά επώνυμα

    Όταν δημοσιεύεις λίστες, φρόντισε να υπάρχει έκπληξη στην πρώτη...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Συναγερμός για αγοράκι 3 ετών που χάθηκε στον πεζόδρομο

    Συναγερμός αυτή την ώρα στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου. Χάθηκε...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Οι τέλειες πατάτες φούρνου

    Η τέλεια πατάτα φούρνου είναι εκείνη που είναι τραγανή...

    Παγούρια: Φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά γεμάτα βακτήρια

    Περίπου 500 δισ. πλαστικά μπουκάλια νερού χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο σε όλο...