Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσε το 7χρονο παιδί του και έκρυψε το πτώμα στην ντουλάπα για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

    Ημερομηνία:

    Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στη Βαρέζε, πόλη του ιταλικού Βορρά, την Πρωτοχρονιά, όταν ο Ντάβιντε Παϊτόνι, 40 ετών, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι το παιδί του, 7 ετών, και κατόπιν έκρυψε το πτώμα μέσα σε ντουλάπα του σπιτιού του.

    Στη συνέχεια τηλεφώνησε στη σύζυγο του, με την οποία είναι σε διάσταση, και της ζήτησε να κατέβει από το διαμέρισμά της για να της παραδώσει, δήθεν, το παιδί. Όταν την είδε, προσπάθησε να τη μαχαιρώσει, αλλά η γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί και να σωθεί.

    Φλίγκος

    Σε γραπτό μήνυμα που άφησε πλάι στο πτώμα του παιδιού, ο Ντάβιντε Παϊτόνι ανέφερε ότι η δολοφονία αποτελούσε πράξη εκδίκησης εναντίον της γυναίκας του και ζητούσε συγγνώμη μόνο από τον ηλικιωμένο πατέρα του.

    GLEARNET

    Φέρεται να είχε σκοπό να αυτοκτονήσει, αλλά καραμπινιέροι έπειτα από ανθρωποκυνηγητό τον εντόπισαν σε αποθήκη έξω από τη Βαρέζε και τον συνέλαβαν.

    Πολλοί διερωτώνται για ποιο λόγο οι δικαστικές αρχές επέτρεψαν στον σαραντάχρονο να περάσει την Πρωτοχρονιά με τον γιό του. Βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω απόπειρας δολοφονίας συναδέλφου του, που είχε διαπράξει μόλις ένα μήνα νωρίτερα. Έκανε χρήση κοκαΐνης και η γυναίκα του είχε ζητήσει διαζύγιο λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του.

    Ιταλικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι το έγκλημα μπορούσε να είχε αποτραπεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μερική έκλειψη ηλίου απόψε – Πότε κορυφώνεται το φαινόμενο

    Η μερική ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει παγκοσμίως στις...

    Το δίλημμα της επόμενης ημέρας για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

    Μπορεί κανείς να προβλέψει με ακρίβεια τι θα συμβεί...

    Καύση απορριμμάτων: Πώς φτάσαμε στη λύση με τα έξι εργοστάσια (πίνακας)

     Η εικόνα είναι γνώριμη σε κάθε γωνιά της χώρας: σακούλες σκουπιδιών που...

    Έρχεται νέος κόφτης με αλγόριθμο για τα airbnb

    Την ώρα που η κυβέρνηση δέχεται ασφυκτικές πιέσεις για...