Φρίκη στην Πολωνία: Σκότωσε τον φίλο της πρώην του μπροστά στα μάτια της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Φρικιαστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν έξω από ξενοδοχείο του Πόζναν της Πολωνίας όπου ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον νέο σύντροφο της πρώην κοπέλας του!

    Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουλίου ενώ ο δράστης αμέσως μετά αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι βάζοντας τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο Μικολάι Μπαχοζ πυροβόλησε αρχικά μία φορά εναντίον του Κορντιάν Ντομαγκάλα ο οποίος μόλις είχε αρραβωνιαστεί την Τζούλια Χαρμασίνσκα. Όταν ο άτυχος άνδρας έπεσε στο έδαφος ο δράστης τον πλησίασε και πυροβόλησε ακόμα μία φορά δίνοντας στον ανήμπορο άντρα τη χαριστική βολή.

    Η συνέχεια είναι ακόμη πιο αποτρόπαια από τα ήδη φρικιαστικά που σημειώνονται. Αφού δολοφόνησε τον ερωτικό αντίζηλό του έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Με το δεξί του χέρι αυτοπυροβολήθηκε, σχεδόν χωρίς δισταγμό και έπεσε νεκρός μπροστά στην πρώην κοπέλα του, την οποία όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ.

    autoktonia__1_

    Μάρτυρας του σοκαριστικού περιστατικού είπε ότι «όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί, ο κόσμος έφυγε τρομοκρατημένος. Ο δράστης πυροβόλησε τον άνδρα και επικράτησε πανικός. Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας πριν από το τραγικό συμβάν το νεαρό ζευγάρι πέρασε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο. Φίλοι του ζευγαριού μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το θύμα. «Δεν ξέρω από πού να αρχίσω, γιατί η σημερινή είδηση με έχει σοκάρει τόσο πολύ που είναι δύσκολο να βρω τα λόγια. Χθες, μέρα μεσημέρι, ένα νεαρό αγόρι πυροβολήθηκε μπροστά στην αρραβωνιαστικιά του.

    autoktonia__2_

    Ήταν ίσως το πιο θετικό και χαρούμενο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ. Ήταν καλλιτέχνης, μπλόγκερ, πάντα χαμογελαστός και ευγενικός. Αλλά εξίσου σοκαριστική ήταν και η αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος του ήταν επίσης γνωστός μου. Ήταν επίσης ένας νέος, έξυπνος άνθρωπος με προοπτικές που δεν θα περίμενα ποτέ να πιάσει ένα όπλο και να πυροβολήσει. Δεν μπορώ να φανταστώ τι πρέπει να πέρασε από το μυαλό του για να διαπράξει ένα τόσο σκληρό έγκλημα, αλλά είναι ασυγχώρητο», τόνισε ένας εξ’ αυτών, όπως αναφέρει η Daily Mail.

    Ένας άλλος φίλος του θύματος δήλωσε ότι «αυτός ο θάνατος δεν έχει κανένα νόημα. Τον σκότωσαν επειδή ερωτεύτηκε». Όπως σημειώνει το δημοσίευμα τοπικές αναφορές αναφέρουν ότι ο δράστης εργαζόταν ως δικηγόρος και είχε «λαμπρό μέλλον», ενώ «εντόπισε το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Υγεία για Όλους: Προληπτικές εξετάσεις σε πολίτες της Αρχαίας Ολυμπίας

    Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου 2025 πραγματοποιήθηκαν προληπτικές...

    Ιερέας θώπευσε πιστή την ώρα της εξομολόγησης – «Πάγωσα» είπε η γυναίκα στο δικαστήριο

    Οι αρεοπαγίτες επικύρωσαν την ποινή φυλάκισης που έχει επιβληθεί σε ιερέα ο οποίος...

    Ο Δήμος Πατρέων στηρίζει το πρόγραμμα KIDS ATHLETICS ΤΗΣ IAAF

    Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου υλοποίησε τη Δευτέρα στο...

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Μουσικό ταξίδι από τη Θράκη στα Βαλκάνια

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ Συνομιλήσαμε με έναν σπουδαίο καλλιτέχνη...
    Best Shop