flamis.gr
Ενημερωτικό Portal, Πάτρα, Αχαΐα

Φρίκη στο «Αγία Σοφία» – Κατάθεση «φωτιά» για τον τραυματιοφορέα: Τον είδα να τραβάει το χέρι του από το αιδοίο του παιδιού

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα περιγράφει στην κατάθεσή της μια αναισθησιολόγος του Παίδων “Αγία Σοφία” για την εγκληματική δράση του τραυματιοφορέα που κατηγορείται πως ασέλγησε σε δύο ανήλικα κορίτσια και προφυλακίστηκε την περασμένη Τετάρτη.

Η αναισθησιολόγος του νοσοκομείου είναι μια από τους 12 μάρτυρες που “καίνε” τον 61χρονο, ο οποίος ενώπιον του ανακριτή αρνήθηκε τα πάντα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια και η επιμελήτριά της είναι οι πρώτες που κατήγγειλαν τον τραυματιοφορέα στις 29 Ιανουαρίου.

Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν ότι ο τραυματιοφορέας κακοποίησε δύο παιδιά ενώ εκείνα ήταν ναρκωμένα. Σύμφωνα με τις ίδιες, το ένα παιδί αιμορραγούσε, ενώ ίχνη αίματος υπήρχαν και σε ένα από τα γάντια που φορούσε ο τραυματιοφορέας. Τα όσα κατέθεσε η ίδια για τη δράση του τραυματιοφορέα προκαλούν σοκ.
“Ενώ η μικρή ήταν υπό αναισθησία και διασωληνωμένη, εγώ, ενώ βρισκόμουν στη θέση πλαγίως του παιδιού, κάποια στιγμή έσκυψα -δεν θυμάμαι για ποιον λόγο- και καθώς όρθωνα το σώμα μου, ασυναίσθητα κοίταξα προς την ασθενή, η οποία ήταν ακάλυπτη στο χειρουργικό τραπέζι”, περιέγραψε για το πρώτο θύμα του 61χρονου, σύμφωνα με tanea.gr.

“Αυτό που είδα ήταν μια απότομη απόσυρση του χεριού του τραυματιοφορέα από το αιδοίο του κοριτσιού. Αυτό διήρκεσε κλάσματα του δευτερολέπτου. Εκείνος βρισκόταν αριστερά της, στο ύψος του ισχίου. Όταν έγινε αυτή η κίνηση, δεν ήταν κάποιος άλλος παρών”, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον τρόπο που ασέλγησε ο 61χρονος στο ανήλικο κορίτσι, ενώ όπως έκανε γνωστό μετά από αυτή την πράξη ο τραυματιοφορέας τέθηκε υπό επιτήρηση.

“Είδαμε αίμα στο γάντι του εφάμιλλο με αυτό που βρήκαμε στο εσώρουχο του παιδιού”

Στη συνέχεια της κατάθεσής της μίλησε για τα όσα φρικτά είδε στο δεύτερο περιστατικό που αφορούσε ένα κοριτσάκι που προοριζόταν για καθετηριασμό.

“Το κορίτσι ήταν ακάλυπτο στο πάνω μέρος του σώματός της. Είχε μόνο την ποδιά στην περιοχή του εφηβαίου. Παρατήρησα κινητικότητα κάτω από την ποδιά του παιδιού. Συγκεκριμένα, είδα τον τραυματιοφορέα να έχει το αριστερό του χέρι κάτω από την ποδιά και να κάνει επαναλαμβανόμενες κινήσεις απόσυρσης και επαναφοράς στην περιοχή του εφηβαίου. Την ώρα που κάναμε αλλαγή στη διασωλήνωση ξανά, παρατήρησα παρόμοιες κινήσεις, δηλαδή επαναλαμβανόμενες κινήσεις απόσυρσης και επαναφοράς του αριστερού χεριού του τραυματιοφορέα κάτω από την ποδιά”, ανέφερε στη μαρτυρία της.

Συνεχίζοντας τη σοκαριστική κατάθεσή της, η αναισθησιολόγος περιέγραψε πως διαπίστωσε ότι το παιδί κακοποιήθηκε από τον 61χρονο. “Την ώρα που η νοσηλεύτρια αφαίρεσε το εσώρουχο του παιδιού, παρατήρησα την παρουσία αίματος στο εσώρουχο. Το είδε και η επιμελήτρια ότι ήταν στο σημείο του εσωρούχου που αντιστοιχεί στα έξω γεννητικά όργανα”, αποκάλυψε.

“Ψάξαμε το σώμα του παιδιού μήπως υπάρχει κάποια εξωτερική πληγή που να δικαιολογεί το αίμα, δεν βρήκαμε όμως κάτι. Ύστερα από λίγο, είδα και μια κηλίδα αίματος στην απορροφητική πάνα που βάζουμε κάτω από το σώμα των παιδιών. Επανελέγξαμε το παιδί και παρατήρησα ότι ανάμεσα στα πόδια της μικρής υπήρχε ένα έκκριμα πολύ ανοιχτού κόκκινου χρώματος”, πρόσθεσε.

“Παρατήρησα ότι το γάντι του τύπου λάτεξ και συγκεκριμένα ο δείκτης του αριστερού χεριού του τραυματιοφορέα ήταν λερωμένος με αίμα εφάμιλλο αυτού του εσωρούχου. Τέθηκε πιθανότητα για πρώιμη ήβη και ότι έπρεπε να ειδοποιηθούν οι γονείς και να συστηθεί εξέταση από γυναικολόγο. Εν τω μεταξύ, ήρθε ο καρδιολόγος και ενημερώθηκε για την ύπαρξη του αίματος. Την ώρα που αναρωτιόμασταν για την ύπαρξη του αίματος ήταν και ο τραυματιοφορέας παρών. Ύστερα από λίγο είδα ότι έκανε τον γύρο του τραπεζιού και αποχώρησε”, ανέφερε σοκαρισμένη ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της.

Comments are closed.