Φρίκη στο Ηράκλειο: Συνελήφθησαν οι γονείς του 3χρονου αγοριού που δίνει μάχη για τη ζωή του, βαρύτατα κακοποιημένο

    Ημερομηνία:

    Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται διασωληνωμένο, από το πρωί της Κυριακής (26/1), ένα αγοράκι τριών ετών με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ρήξη κοιλιακής αορτής και βαριά χτυπήματα στο σώμα του, εκχυμώσεις, μώλωπες, εκδορές και καψίματα, από διαφορετικές χρονικές περιόδους.

    GLEARNET

    Το τριών ετών αγοράκι φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή της Θερίσου όπου βρίσκεται το σπίτι όπου διαμένει το παιδί, έπειτα από κλήση από περίοικους, με την κατάστασή του να κρίνεται από την πρώτη στιγμή, κρίσιμη.Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν συλληφθεί η 26χρονη μητέρα του και ο 44χρονος σύντροφός της με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, σωματικής βλάβης αδύναμου ατόμου και μεταξύ άλλων, το αδίκημα της έκθεσης και περί ενδοοικογενειακής βίας.

    Στο σπίτι από όπου παρελήφθη το παιδί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φέρεται να εντοπίστηκε ρόπαλο, όπως και δύο ξύλινα τμήματα από παιδικό κρεβάτι. Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε πως μπορείτε να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο “πικάντικα” στην κρεβατοκάμαρα

    Αν νιώθετε ότι η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι...

    Πάτρα: «Χάθηκε το μέτρημα» απο τις πτώσεις σοβάδων – Nέο περιστατικό με πτώση τούβλων αυτή τη φορά – φωτό

    Μια ακόμα πτώση σοβάδων από ακίνητο έρχεται να προστεθεί...

    Πώς εξηγείται επιστημονικά η γοητεία;

    Όλοι έχουμε γνωρίσει έναν άντρα ή μία γυναίκα, που...