Φρίκη στο Μεξικό: Τουλάχιστον 5 διαμελισμένα πτώματα εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

    Ημερομηνία:

    Στη Γουαναχουάτο, μια πολιτεία του κεντρικού Μεξικού που πλήττεται από σφοδρό πόλεμο μεταξύ καρτέλ, εντοπίστηκαν χθες Πέμπτη τουλάχιστον πέντε διαμελισμένα ανθρώπινα σώματα σε παρατημένο όχημα, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών. Η ανακάλυψη αυτή καταδεικνύει τη συνεχιζόμενη κλιμάκωση της βίας στην περιοχή.

    Σύμφωνα με την πολιτειακή κυβέρνηση, τα διαμελισμένα σώματα βρέθηκαν μέσα σε πλαστικές σακούλες στοιβαγμένες το ένα πάνω στο άλλο, στο πίσω μέρος εγκαταλελειμμένου οχήματος. Η ανακάλυψη έγινε το πρωί από αστυνομικούς στην κοινότητα Κουπαρέο, η οποία ανήκει στον δήμο Σαλβατιέρα. Πηγές που είναι κοντά στην έρευνα ανέφεραν ότι ο αριθμός των θυμάτων εκτιμάται από πέντε έως επτά άτομα.

    Η Γουαναχουάτο, γνωστή για την οικονομική της άνθηση και τη βιομηχανική της ανάπτυξη, είναι επίσης η πολιτεία με τον υψηλότερο αριθμό ανθρωποκτονιών στο Μεξικό για το 2023, με πάνω από 3.700 θύματα, καταγράφοντας το 12% των συνολικών φόνων στη χώρα. Η περιοχή, η οποία προσελκύει τουρισμό λόγω της εγγύτητάς της σε δημοφιλείς προορισμούς, έχει γίνει ένα από τα κύρια μέτωπα της εγκληματικής βίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αταμάν για Όσμαν: Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, θέλει να παίξει με την Ελλάδα – Δεν προπονήθηκε την Τετάρτη

    Ο Τσέντι Όσμαν τραυματίστηκε στο πόδι στον αγώνα της Τουρκίας με την Πολωνία. Πήγε...

    Χαλκ Χόγκαν: Ο γιος του είναι ο μοναδικός κληρονόμος του – Στα 5 εκατ. δολάρια η περιουσία του θρύλου του WWE

    Ο Νικ Χόγκαν είναι ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα...

    Πάτρα: Πήγα την 14χρονη κόρη μου στο Νοσοκομείο! Δίνουν αλκοόλ σε ανήλικα στην Γεροκωστοπούλου

    Αυτό καταγγέλλουν γονείς 14χρονων και 15χρονων παιδιών, ζητώντας από...