Φρίκη στο Μισισιπή: Συνελήφθη 24χρονος για έξι δολοφονίες – Ο πατέρας, ο αδερφός του και επτάχρονη συγγενής στα θύματα

    Ημερομηνία:

    Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή, αναμένεται να βρεθεί εφόσον καταδικαστεί, ο 24χρονος Ντάρικα Μουρ, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται πως τη νύχτα της Παρασκευής σκότωσε έξι ανθρώπους, ανάμεσά τους επτάχρονο παιδί και πάστορα, στη πολιτεία του Μισισιπή, στις νότιες ΗΠΑ.

    Σύμφωνα με τον εισγγελέα, ο Μουρ φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι και να σκότωσε τον πατέρα του, τον αδερφό του και τον θείο του. Ακολούθως, έκλεψε ένα φορτηγάκι και μετέβη σε άλλη τοποθεσία όπου κατηγορείται πως αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά ένα 7χρονο κοριτσάκι (επίσης συγγενικό του πρόσωπο) προτού το σκοτώσει κι αυτό, πυροβολώντας το στο κεφάλι.

    Φρίκη στο Μισισιπή: Συνελήφθη 24χρονος για έξι δολοφονίες – Ο πατέρας, ο αδερφός του και επτάχρονη συγγενής στα θύματα

    Κατόπιν τηλεφωνικής κλήσης, αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε τρίτη τοποθεσία, όπου εντόπισαν άλλους δύο νεκρούς. Αμφότεροι είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι. Ένας εξ αυτών ήταν πάστορας.

    Η υπόθεση «έχει πραγματικά συγκλονίσει την κοινότητά μας», δήλωσε ο εισαγγελέας σε συνέντευξη Τύπου. «Προσωπικά, δεν ξέρω τι είδους κίνητρο θα μπορούσε να έχει κανείς για να σκοτώσει ένα 7χρονο παιδί», συμπλήρωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ένταση στην πορεία για τα τρία χρόνια από τα Τέμπη (ΒΙΝΤΕΟ)

    Ένταση στην πορεία για τα τρία χρόνια από τα...

    Η Κέιτ Μος περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου με αστραφτερό, αποκαλυπτικό φόρεμα

    Μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Κέιτ Μος στην Εβδομάδα...

    Ντέμι Μουρ: Αγνώριστη με κοντά μαλλιά και δερμάτινο σύνολο στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

    Αγνώριστη ήταν η Ντέμι Μουρ στην εμφάνισή της στην Εβδομάδας Μόδας του...

    Δήμητρα Ματσούκα: Τυλιγμένη με την πετσέτα της στο Παρίσι

    Στο Παρίσι τυλιγμένη με μία πετσέτα εμφανίστηκε η Δήμητρα Ματσούκα, σε...