Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Τρία παιδιά ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

    Ημερομηνία:

    Τρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης», όπως ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο twitter το Χαμόγελο του Παιδιού. «Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Οργανισμού.

    «Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Champions League: Διαστημική Παρί, 7-2 τη Λεβερκούζεν, τρομερή Αϊντχόφεν, 6-2 τη Νάπολι και περίπατος της Άρσεναλ, 4-0 την Ατλέτικο

    Η επιστροφή στη δράση του Champions League ήταν πραγματικά απολαυστική καθώς...

    Διονύσης Σαββόπουλος: Η γενναία εξομολόγησή του για τη μάχη του με τον καρκίνο

    «Σάς την έσκασα» συνήθιζε να λέει, με παιδική σχεδόν...

    Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη για τον Διονύση Σαββόπουλο

    Διονύση μου καλλιτέχνη μου !!! Τι βόμβα έσκασε στη ψυχή...

    Έρευνα: Πόσο κρατά ο έρωτας σε μια σχέση;

    Πολλοί λένε ότι ο έρωτας διαρκεί μόνο μερικούς μήνες...