Φθινοπωρινή επιδρομή στους οφειλέτες του ΕΦΚΑ – Για ποιους έρχονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί

    Ημερομηνία:

    Μπαράζ κατασχέσεων και πλειστηριασμών σχεδιάζει το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ) από το Φθινόπωρο, στοχεύοντας σε δύο πεδία: σε πρόσφατες οφειλές προς τον ΕΦΚΑ, οι οποίες έχουν θεωρητικά υψηλότερη εισπραξιμότητα, αλλά και σε οφειλέτες με υψηλά χρέη, τα οποία οι υπηρεσίες παρακολουθούν στενά και συνεχώς.

    Η τελευταία προσπάθεια για αναβίωση των παλαιών ρυθμίσεων δεν επέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ οι δυνητικοί δικαιούχοι ήταν 260.000, εντάχθηκαν μόλις 52.000 για χρέη 700 εκατ. ευρώ και ήδη από αυτούς απώλεσαν και τη νέα ρύθμιση γύρω στους 10.500.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καραγκούνης – Μάντζιος σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου: Αντιπαράθεση πολιτικών για  την δημοκρατία της ανάπτυξης

    Η δημοκρατία της ανάπτυξης μέσα από την πολιτικο-ιδεολογική προσέγγιση...

    Πάτρα: Συναντήθηκε με νέους ο Ανδρουλάκης

    Συνάντηση με νέες και νέους είχε το απόγευμα στην...

    Εσπερινός για τους Αγίους των Πατρών και βράβευση των αριστούχων παιδιών – φωτό

    Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε το Σάββατο ο...