Φθιώτιδα: Θαλάσσια ανεμώνη τσίμπησε 4χρονη σε παραλία – «Το κοριτσάκι μας ούρλιαξε από τον πόνο» – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Αναστάτωση επικράτησε την περασμένη Κυριακή, σε παραλία της Φθιώτιδας, όταν ένα 4χρονο κοριτσάκι είχε την ατυχία να καθίσει πάνω σε μία θαλάσσια ανεμώνη, την ώρα που έπαιζε δίπλα στην θάλασσα.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία του Αγίου Γεωργίου Πελασγίας. «Το κοριτσάκι μας ούρλιαξε από τον πόνο και αμέσως τρέξαμε κοντά της χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί», ανέφερε στο lamiareport.gr η μητέρα της 4χρονης.

    «Τέσσερις ακόμη άνθρωποι που άλλος σε μεγαλύτερο βαθμό, άλλος σε μικρότερο που τους είχε τσιμπήσει ανεμώνη, μας εξήγησαν τι είχε πάθει το κορίτσι. Απομακρύναμε τα υπολείμματα από τα πλοκάμια και αμέσως της δώσαμε κορτιζόνη», είπε η μητέρα που σε συνεννόηση με την παιδίατρο της χορήγησε αντισταμινικό και πλέον χρησιμοποιούν και κορτιζονούχα αλοιφή.

    «Η θεραπεία λόγω της έκτασης του οιδήματος θα πάρει τουλάχιστον έξι μήνες και θα πρέπει να μείνει μακριά από τον ήλιο όλο αυτό το διάστημα για να μη μείνει σημάδι», εξηγεί.

    Φθιώτιδα: Θαλάσσια ανεμώνη τσίμπησε 4χρονη σε παραλία – «Το κοριτσάκι μας ούρλιαξε από τον πόνο» – ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέντε καταστροφικά λάθη που κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

    Συχνά οι άνδρες προσπαθούν να βελτιώσουν τις τεχνικές ικανοποίησης της...

    Τα 10 πράγματα που παρατηρούν συνήθως οι γυναίκες μόλις σε γνωρίσουν

    Όσο κοινότυπο και αν σου ακούγεται, έχεις μόνο μια...

    Σπάνια φωτογραφία της Κατερίνας Γώγου – Η “κατάρα” που ακολούθησε και την κόρη της

    Η Κατερίνα Γώγου ήταν ηθοποιός και ποιήτρια και πάνω απ΄ όλα...

    Αυτά είναι τα παρατσούκλια των κατοίκων ανά ελληνική πόλη – Από πού προέρχονται

    Σίγουρα έχετε ακούσει μερικά από τα παρατσούκλια αλλά ας...