ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ: Ο ισοβίτης “Βλάχος” μαχαίρωσε φύλακα

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε   στις φυλακές Μαλανδρίνου στην Άμφισσα.

    Το περιστατικό συνέβη την ώρα που γινόταν η επιστροφή των κρατουμένων στα κελιά τους από τον απογευματινό προαυλισμό τους. Εκείνη την στιγμή, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένας κρατούμενος επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι στον φύλακα, καταφέρνοντάς του σοβαρό τραυματισμό.

    Ο φύλακας είναι κάτοικος Δεσφίνας και ηλικίας περίπου 37 ετών. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες του npress, είναι ισοβίτης και φέρει το όνομα «Βλάχος».

    Ο φύλακες τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου αυτή την στιγμή του δίνονται οι άμεσες βοήθειες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά. το μαχαίρι πέρασε ελάχιστα χιλιοστά από το νεφρό του άτυχου φύλακα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    ΠΑΤΡΑ: Τα πιο μεγάλα “φέσια” στον Δήμο Πατρέων! Αυτή είναι η εταιρεία που χρωστά τα περισσότερα

    Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στα κατάστιχα της οικονομικής υπηρεσίας του...

    “Καρφώματα” στη νύχτα της Πάτρας! Απειλούνται με λουκέτο μαγαζιά! Τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα… στα μαχαίρια!

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή «Της καρφωτής» γίνεται στη νυχτερινή ζωή της...