Φυσικοθεραπευτές: Ζητούν ένταξη στα βαρέα

    Ημερομηνία:

    Από κορονοϊό έχουν προσβληθεί δεκάδες φυσικοθεραπευτές νοσοκομείων της χώρας. Αυτό σύμφωνα με τον Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών «δεν είναι ενθαρρυντικό και καταδεικνύει την επικινδυνότητα της εργασίας των φυσικοθεραπευτών, καθώς και του συνόλου των υγειονομικών των δημοσίων νοσοκομείων και των λοιπών δομών υγείας».
    Χθες οι φυσικοθεραπευτές πραγματοποίησαν στάση εργασίας. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών «δεδομένων των δύσκολων και επικίνδυνων συνθηκών εργασίας των φυσικοθεραπευτών, ζητεί την άμεση ένταξη όλων των Φυσικοθεραπευτών των Δημοσίων δομών Υγείας και Πρόνοιας, στο καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων (ΒΑΕ) και τη χορήγηση στους δικαιούχους του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας».
    Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Κρίσης Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων θα παραδώσει εντός των επομένων ημερών τη λίστα των δικαιούχων.
    Επιπροσθέτως το Σωματείο Εργαζομένων του «Αγίου Ανδρέα» ζητάει στο πλαίσιο της διόρθωσης του Οργανισμού του νοσοκομείου, την ένταξη των φυσικοθεραπευτών ως αυτόνομο τμήμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Κάηκαν 20.000 στρέμματα

    Την τελική αποτίμηση της καταστροφής, που άφησε πίσω της...

    Το νησί με τους 600 κατοίκους και τα 600 άλογα, που απαγορεύει τα αυτοκίνητα

    Το νησί Mackinac, που επιπλέει σαν κόσμημα ανάμεσα στην...

    Με λαμπρότητα ο εορτασμός της απόδοσης Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μανωλάδα

    γράφει η Σοφία Καυκοπούλου Στην προσφυγική ενορία της Νέας Μανωλάδας,...

    Αυτή είναι η 32χρονη μητέρα που σκοτώθηκε με τη μηχανή της

    Μια ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε χθες το βράδυ...