Γαλάτεια Γεωργίου – Η απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών που αφιερώνει το τραγούδι της στην έρευνα κατά του καρκίνου (video)

    Ημερομηνία:

    Όπως μας εξηγεί συμμετέχει και αυτή πλέον σε μία καμπάνια που έχει ξεκινήσει από μια ΜΚΟ στην Αμερική που έχει δημιουργηθεί από ιατρικούς ερευνητές και η οποία συνεργάζεται με διάφορους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, με στόχο να φτάσει το μήνυμα στο ευρύ κοινό και να συγκεντρωθούν τα ανάλογα κεφάλαια για την έρευνα κατά του καρκίνου.

    ICECAP

    Η Γαλάτεια Γεωργίου σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ήταν για 2,5 χρόνια ειδικευόμενη στην ψυχιατρική στο ΠΓΝ Πατρών. Έμεινε για 11 χρόνια σχεδόν στην πόλη μας και πριν από δύο εβδομάδες έφυγε από εδώ για να εγκατασταθεί στη Σουηδία, έχοντας βρει εκεί εργασία πάνω στην επιστήμη της.

    Όποιος θέλει να βοηθήσει στην καμπάνια για την έρευνα κατά του καρκίνου, μέσα από το τραγούδι της Γαλάτειας μπορεί να το κάνει εδώ.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Κύμα» παραιτήσεων στην ΕΛ.ΑΣ. – Έγραψαν 18 στις πανελλήνιες αλλά δεν αντέχουν τους μισθούς “πείνας” και τις συνθήκες εργασίας

    του Αχιλλέα Ροδίτη Μπαράζ παραιτήσεων νέων αστυνομικών αποκαλύπτει ο πρώην...

    ΠΑΤΡΑ: ΝΑΥΑΓΟΣΩΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Πολύς ντόρος για το τίποτα;

    Με αφορμή τον ντόρο που έγινε για τη ναυαγοσωστική...

    Σημάδι εξωγήινης ζωής βρέθηκε σε απόσταση 120 έτη φωτός μακριά από τη Γη – Κάτι τρέχει «εκεί έξω»

    Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις της εξωγήινης ζωής… Επιστήμονες εντόπισαν...