Γαλλία: 44χρόνος βίασε 93χρονη και 95χρονη σε νοσοκομείο – Η μια πέθανε από καρδιακή προσβολή

    Ημερομηνία:

    Φρίκη προκαλεί η είδηση από τη Γαλλία για τη σύλληψη ενός 44χρονου για τον βιασμό δύο ηλικιωμένων γυναικών, ηλικίας 93 και 95 ετών που νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο με μια από τις δύο να αφήνει στη συνέχεια την τελευταία της πνοή αφού υπέστη καρδιακή προσβολή..

    Ο 44χρονος Σαμίρ Β. συνελήφθη το Σάββατο αφού είχε μπει στα δωμάτια των δύο θυμάτων του στη γηριατρική κλινική του νοσοκομείου Argenteuil στα περίχωρα των Παρισίων.

    Οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιηθεί από την 95χρονη η οποία είχε καταγγείλει στο προσωπικό του νοσοκομείου ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 44χρονο.

    Σύμφωνα με την Daily Mail ο 44χρονος Σαμίρ συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο της 93χρονης στις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

    Όπως διαπιστώθηκε από τους άνδρες της σήμανσης στα σεντόνια του κρεβατιού της 93χρονης βρέθηκαν ίχνη σπέρματος του 44χρονου.

    Η 93χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ένιωσε αδιαθεσία μετά τον βιασμό της και υπέστη καρδιακή προσβολή λίγες ώρες αργότερα, στις 7 το πρωί του Σαββάτου.

    Ο Σαμίρ Β. ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές για πράξεις σεξουαλικής βίας ενώ παραμένει άγνωστο αν θα κατηγορηθεί και για τον θάνατο της 93χρονης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Επείγουσα έκκληση για αίμα στο Νοσοκομείο Ρίου

    Επείγουσα έκκληση για αίμα απευθύνεται για την Θεοδώρα Μπαρδάκη...

    Δήμος Αιγιαλείας: Η τέχνη ως ενεργός σύμμαχος της υγιούς γήρανσης – Eρευνα στα ΚΑΠΗ

    Μια καινοτόμος διδακτορική έρευνα έρχεται να αναδείξει τον ουσιαστικό...

    Φουντώνει ο πόλεμος στους Μπέκαμ: Ντέιβιντ και Βικτόρια σκέφτονται να κινηθούν νομικά κατά του γιου τους Μπρούκλιν

    Να κινηθούν νομικά εναντίον του Μπρούκλιν Μπέκαμ, σκέφτονται οι...

    Αχαϊα Θρίλερ με γυναίκα που… δεν άντεχε

    Σε νοσοκομείο της Πάτρας διακομίστηκε το απόγευμα της Τρίτης...