Γαλλία: Κατάφερε να αποδράσει μέσα στον σάκο συγκρατουμένου του

    Ημερομηνία:

    Εικοσάρης μπόρεσε να αποδράσει προχθές Παρασκευή από φυλακή, κρυμμένος μέσα στον σάκο συγκρατουμένου του, ο οποίος, αφού εξέτισε την ποινή του, βγήκε από σωφρονιστικό κατάστημα κοντά στη Λιόν, στη νότια Γαλλία, ανέφεραν χθες Σάββατο συγκλίνουσες πηγές.

    Σε ανακοίνωσή της που έλαβε το AFP, η διοίκηση της υπηρεσίας φυλακών ανέφερε πως ο νεαρός εξέτιε «ποινές» φυλάκισης.

    «Εκμεταλλεύθηκε την απελευθέρωση του συγκρατουμένου του για να κρυφτεί στις αποσκευές του και να βγει» από τη φυλακή, πρόσθεσε η ίδια πηγή, επιβεβαιώνοντας πληροφορία που μετέδωσε το τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο BFMTV.

    Ο νεαρός φέρεται να έχει «σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα», ανέφερε από την πλευρά της στο Γαλλικό Πρακτορείο η εισαγγελία της Λιόν, που έχει αρχίσει να διενεργεί έρευνα για «οργανωμένη απόδραση» και «σύσταση και συμμορία».

    Εξάλλου διενεργείται επίσης εσωτερική έρευνα για να «χυθεί πλήρες φως» στις περιστάσεις της απόδρασης αυτής για την οποία ενημερώθηκαν «αμέσως» οι δυνάμεις επιβολής της τάξης και της αστυνομίας, ανέφερε η υπηρεσία φυλακών, που θα «λάβει τα επιβεβλημένα πειθαρχικά μέτρα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    5+1 από τα πιο γνωστά μοντέλα των 90s: Πού είναι και τι κάνουν σήμερα;

    Πριν από λίγες ημέρες η Kate Moss ανακοίνωσε την κυκλοφορία...

    Δυτ. Ελλάδα: Πήγαν να μαζέψουν ελιές …μόνο που δεν ήταν δικές τους!

    Στη σύλληψη δύο νεαρών 18 και 21 ετών προχώρησαν...

    Με κέφια ξεκίνησε τη σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Ανατολής για την πρώτη εβδομάδα του NBA

    «Αγριεμένος» μπήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη σεζόν, αφού αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης...