Γάμος «αλά ελληνικά» για τη νεαρή ομογενή που γνώρισε τον άντρα της ζωής της στο μετρό της Νέας Υόρκης

    Ημερομηνία:

    Τον έρωτα της ζωής της βρήκε στο μετρό της Νέας Υόρκης νεαρή ομογενής, η οποία τώρα ετοιμάζεται να κάνει «γάμο αλά ελληνικά».

    Η 27χρονη Αναστασία Γκρεγκόρι, που γεννήθηκε στο Γουέστσεστερ και είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Νέας Υόρκης, δήλωσε στη «New York Post» ότι μετά την πανδημία του Covid-19 δυσκολευόταν να βρει σύντροφο, μέχρι που τον Μάρτιο του 2022 συνάντησε στο μετρό της πόλης τον 27χρονο Σπένσερ Σίμπο. Ηταν πρωί κι εκείνη πήγαινε στο σχολείο της, ενώ ο 27χρονος από το Κάνσας πήγαινε στη δουλειά του ως εκτελεστικό στέλεχος εταιρίας.

    448676980 7962278930460150 8727500218403441062 n

    ICECAP

    Η Αναστασία παραδέχτηκε ότι, όταν παρατήρησε ότι ο Σπένσερ την κοιτούσε επίμονα, αυτή έκανε την πρώτη κίνηση. Αλλαξε θέση ώστε να καθίσει δίπλα στον Σπένσερ και στη συνέχεια του έδωσε τη συσκευή του κινητού της ζητώντας του να της γράψει το δικό του. «Εκείνη την περίοδο ήλπιζα να συναντήσω τη γυναίκα που θα παντρευτώ, και μετά… μια μέρα απλώς εμφανίστηκε στο μετρό» είπε ο Σπένσερ για την Αναστασία, προσθέτοντας ότι της έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου του.

    438785978 7664563176898395 7144519071900366822 n

    «Μου έστειλε μήνυμα λίγο αργότερα εκείνη την ημέρα» ανέφερε ο Σπένσερ, σημειώνοντας ότι «βγήκαμε πρώτο ραντεβού λίγες ημέρες αργότερα και αρραβωνιαστήκαμε στις 18 Νοεμβρίου 2023». Η Αναστασία πρόσθεσε ότι πλέον ζουν μαζί στο Απερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης και στις 2 Νοεμβρίου θα κάνουν «γάμο αλά ελληνικά», ενώ σε βίντεο στο TikTok τόνισε ότι θα τηρήσει τις ελληνικές παραδόσεις.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμπη: Ανοίγει ο κύκλος των ευθυνών – Επτά γενικοί γραμματείς στο στόχαστρο του ανακριτή

    Ντόμινο εξελίξεων ενδέχεται να φέρουν στην κύρια ανάκριση για...

    Κάνιε Γουέστ κατά Καρντάσιαν: «Έπρεπε να είχα κάνει παιδιά με την Χίλτον και όχι με μια γ@….νη βοηθό»

    Ο Κάνιε Γουέστ προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας ότι θα έπρεπε...

    Κεραυνός χτύπησε 17χρονη ενώ σκρόλαρε στο TikTok – «Όλα πήραν φωτιά»

    Μια έφηβη περιέγραψε τη φρικτή στιγμή που την χτύπησε...

    ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ: 45.000 λιγότερα πρωτάκια τον Σεπτέμβριο

    Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια σιωπηλή κρίση που δεν περιορίζεται...