Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κάνει ντουζ με το μαγιό της

    Ημερομηνία:

    Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να παραμένει ενεργή στα κοινωνικά της δίκτυα, καθώς μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

    Η instagrammer βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του συντρόφου της, Χρήστου Μάστορα, καθώς τον ακολουθεί στην περιοδεία του, ενώ οι δυο τους βρίσκουν παράλληλα τον χρόνο να περνούν και στιγμές χαλάρωσης.

    Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε μια νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φοράει ένα μαγιό με καρό μοτίβο και κάνει ντους σε εξωτερικό χώρο.

    GLEARNET

    Η φωτογραφία συγκέντρωσε γρήγορα χιλιάδες likes και οι θαυμαστές της έσπευσαν στα σχόλια για να εκφράσουν τον εντυπωσιασμό τους, με κάποιον να γράφει: «Κούκλα απλά», έναν άλλον να σχολιάζει: «Η πιο όμορφη» και έναν τρίτο να λέει: «Πανέμορφη».

    Δείτε τις φωτογραφίες

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξεκινά σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης – Από 1 ευρώ η τιμή ανά λίτρο

    Ξεκινά από σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, με την τιμή να...

    Γιατρός έκανε σεξ με νοσηλεύτρια ενώ ο ασθενής βρισκόταν σε αναισθησία

    Ένας παντρεμένος αναισθησιολόγος είχε σεξουαλική επαφή με νοσηλεύτρια σε...

    Αχαΐα: Η μακροζωία και τα μυστικά – Ποιοί και γιατί ζουν περισσότερο – Τί λένε οι ειδικοί

    Όπως και στην υπόλοιπη χώρα, έτσι και στη Δυτική...

    Αχαϊα: Η Φανή Καλαντζή στηρίζει τον Αντώνη Κουνάβη

    Η Τομεάρχης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, Φανή Καλαντζή, στηρίζει με...