Γαβαλάς: «Πάρα πολλά πάρτι σαν του P. Diddy γίνονται στη Μύκονο»

    Ημερομηνία:

    O Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την περίοδο της φυλάκισής του, αλλά και για τα περιβόητα prive πάρτι που γίνονται κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο.

    «Όταν έβλεπα τη γυναίκα του υπουργού τότε να έρχεται και να ζητάει να πάρει τρία ταγιέρ, πέντε τσάντες, τέσσερα παπούτσια από τα καταστήματά μου, θεωρούσα ότι θα υπάρξει μία ευεξία, την οποία προκαλεί ο εκάστοτε σύζυγός της. Έλεγα, λοιπόν, ότι θα κάνουμε μία μεγάλη επένδυση. Ήθελα όλοι να περνάμε καλά. Και ενώ οι άλλοι παίρνουν ακόμα τους παχυλούς μισθούς, τελικά είπαν: όχι, επειδή είσαι ηλίθιος, μπες και φυλακή», αναφέρει ο Λάκης Γαβαλάς.

    Όσο για τα πάρτι στη Μύκονο; «Γίνεται ένα πάρτι, μετά από τα shows μου και τα λοιπά, όλοι παίρνουν ναρκωτικά, εγώ δυστυχώς δεν παίρνω και πρέπει να πω ψέματα ότι έχω overdose και ότι την επόμενη μέρα έχω εξετάσεις αίματος. Αυτοί δεν με θυμούνται μετά από τη ντάγκλα, αν έμεινα ή αν έφυγα από το πάρτι», περιέγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.

    «Πάρα πολλά τέτοια πάρτι σαν του P. Diddy γίνονται στη Μύκονο. Άλλους τους τσακώνουν και δεν μιλάνε ή τσακώνουν τα μικρούλικα, για να πουν ότι έπιασαν 10 άτομα», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Λάκης Γαβαλάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αϋπνία: Οι 3 καλύτερες ασκήσεις για ξεκούραστο ύπνο – Δρουν σαν «φυσικά» υπνωτικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%8b%cf%80%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-3-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%bf/

    ΠΑΤΡΑ: Κίνδυνος από το παράνομο παρκάρισμα στην Πλαζ

    Το παράνομο παρκάρισμα στην Πάτρα τους καλοκαιρινούς μήνες δεν...

    ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ): «Οργιάζει» το «καβάτζωμα» της θέσης μπροστά από καταστήματα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό που συμβαίνει στην παραλία των...

    ΠΑΤΡΑ: Ιδού τα χάλια των πεζοδρομίων της Γερμανού

    Με τον σταυρό στο χέρι περπατάνε από τα πεζοδρόμια...